کامل ترین لیست آموزش غذا با گوشت چرخ کرده برای شام و ناهار

غذا با گوشت چرخ کرده

غذای ساده با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و بادمجان غذای ایتالیایی با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و جعفری انواع غذا با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا غذا با گوشت چرخ کرده و کالباس غذای ملل با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای ybh fh   aj  vo  vni

گوشت چرخ کرده یکی از مواد غذایی بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با آن غذاهای بسیار خوشمزه و متنوعی تهیه می شود. گوشت چرخ کرده در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه ای برخودار است و غذاهای بسیار متنوعی با آن درست می شود. از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی گرفته تا غذاهای فست فودی نوین در لیست غذاهایی که با گوشت چرخ کرده تهیه می شوند جای می گیرند. البته ما ایرانی ها به دلیل علاقه شدیدی که به انواع کباب ها داریم، بیشتر گوشت چرخ کرده را به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده کباب ها می شناسیم. در این مظلب با همراه باشید تا یک لیست کامل از غذاهایی که با گوشت چرخ کرده تهیه می شوند را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم، برای مشاهده آموزش هر غذایی که مایلید آنرا تهیه کنید، کافیست روی لینک آن کلیک کنید تا به صفحه آموزش منتقل شوید.

غذا با گوشت چرخ کرده

کباب تابه ای

ببرای تهیه کباب تابه ای در مرحله اول، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و زردچوبه ترکیب کرده و خوب ورز می‌دهیم. سپس مایه کباب را برای انسجام بهتر در یخچال قرار می‌دهیم. در مرحله سوم، مایه را در تابه پهن کرده و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم. برای تهیه سس، رب گوجه فرنگی تفت داده‌شده با آب، زعفران و آبلیمو را ترکیب می‌کنیم و به کباب اضافه کرده و در تابه می‌گذاریم تا پخته شود. در نهایت با گوجه فرنگی و سیب‌زمینی سرو می‌کنیم.

کباب کوبیده

برای تهیه کباب کوبیده رستورانی، گوشت راسته و قلوه‌گاه گوساله را با دنبه چرخ کرده و با پیاز آب‌گرفته، نمک، فلفل، زعفران و بکینگ پودر ترکیب می‌کنیم. پس از ورز دادن مواد تا انسجام کامل، مایه کباب را در یخچال استراحت می‌دهیم. سپس با سیخ‌های پهن، گوشت را روی سیخ‌ها پهن کرده و آن‌ها را روی منقل ذغال به‌صورت متناوب می‌چرخانیم. در پایان، با کره و زعفران روی کباب‌ها را برای طعم و زیبایی بیشتر می‌پوشانیم.

همبرگر

برای تهیه همبرگر خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ کرده را دوباره چرخ کرده و با پیاز و سیر رنده‌شده، تخم مرغ، نمک و فلفل ترکیب می‌کنیم. اگر مایه شل بود، مقداری آرد سوخاری اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم تا منسجم شود. سپس مایه را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به شکل گرد فرم می‌دهیم. همبرگرها را برای استراحت در فریزر قرار می‌دهیم و سپس می‌توانیم آن‌ها را سرخ یا گریل کنیم. در نهایت همبرگرها را با خیارشور، گوجه، کاهو و نان مخصوص سرو می‌کنیم.

خورش داوود پاشا

برای تهیه خورش داود پاشا، ابتدا پیاز رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز می‌دهیم تا انسجام پیدا کند. سپس گوشت‌ها را به شکل قلقلی درآورده و یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. پس از آن، پیاز نگینی را تفت داده و گوشت‌ها را در تابه سرخ می‌کنیم. نعناع و رب انار حل‌شده در آب را به تابه اضافه کرده و حرارت را ملایم می‌کنیم تا خورش برای ۴۵ دقیقه جا بیفتد. خورش آماده را با برنج یا نان سرو می‌کنیم.

کله گنجشکی

برای تهیه کله گنجشکی، ابتدا پیاز رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، زردچوبه، نمک و فلفل ترکیب کرده و خوب ورز می‌دهیم تا مایه‌ای منسجم شود. سپس کوفته‌های کوچک درست کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. در ادامه، سیب‌زمینی‌های مکعبی را سرخ کرده و پیاز نگینی را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم. پس از افزودن رب و گوجه‌فرنگی، مواد را خوب تفت داده و کوفته‌ها و سیب‌زمینی‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم. با کمی آب خوراک را می‌پزیم و در نهایت با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

کوفته نخودچی

برای تهیه کوفته نخودچی، ابتدا پیاز رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده، آرد نخودچی، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم تا مایه منسجم شود. سپس کوفته‌های کوچک درست کرده و در روغن سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌های مکعبی را نیز سرخ کرده و پیاز نگینی را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم. رب و گوجه‌فرنگی تفت داده‌شده را به مواد اضافه کرده و کوفته‌ها و سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب در تابه می‌پزیم. در نهایت خوراک را با آبلیمو یا آبغوره سرو می‌کنیم.

سمبوسه گوشت

برای تهیه سمبوسه گوشت، ابتدا پیاز را تفت داده و سپس گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می‌کنیم. پس از تغییر رنگ گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را تفت داده و رب گوجه‌فرنگی را نیز جداگانه سرخ می‌کنیم. در ادامه جعفری خردشده، نمک و فلفل قرمز به مایه اضافه می‌شود. پس از خنک شدن، مایه را در نان لواش یا یوفکا قرار داده و به شکل مثلثی می‌پیچیم. سمبوسه‌ها را در روغن سرخ‌کردنی سرخ کرده و سپس با سس کچاپ سرو می‌کنیم.

آدانا کباب

برای تهیه آدانا کباب، ابتدا فلفل دلمه‌ای، پیاز و جعفری را خرد کرده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم. مایه کباب را حدود ۱۰ دقیقه ورز داده و سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. پس از آن، مایه را دوباره ورز داده و به سیخ می‌کشیم. زغال‌های منقل را آماده کرده و سیخ‌ها را مرتب روی منقل می‌چرخانیم تا کباب‌ها بپزند. می‌توان سیخ‌های گوجه و فلفل را نیز برای سرو کنار کباب‌ها اضافه کرد و در نهایت با برنج یا نان پیتا سرو می‌شود.

کباب لقمه

برای تهیه کباب لقمه خانگی، ابتدا پیاز رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل، سبزی معطر و زعفران ترکیب کرده و آرد سوخاری اضافه می‌کنیم. مواد را خوب ورز داده و برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم. سیخ‌های چوبی را خیس کرده و تابه را با کمی روغن روی حرارت ملایم می‌گذاریم. مایه کباب را روی سیخ‌ها می‌کشیم و در تابه سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن، گوجه‌ها را نیز اضافه کرده و با بخار کباب، پخته می‌شوند. در نهایت با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

تاوا کبابی تبریزی

برای تهیه تاوا کبابی تبریزی، ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، زعفران دم کرده و ادویه‌ها مخلوط کرده و ورز می‌دهیم. سپس مایه کباب را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. بعد از آن، مایه کباب را در تابه با روغن روی حرارت متوسط سرخ می‌کنیم تا یک سمت آن خوب بپزد. پس از برگرداندن کباب، گوجه فرنگی و فلفل سبز را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی مخلوط با زعفران را به آن می‌ریزیم. در نهایت اجازه می‌دهیم کباب کاملاً پخته شود و آن را با نان سنگک یا برنج سرو می‌کنیم.

کوفته قلقلی

برای تهیه کوفته قلقلی ساده، ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها مخلوط کرده و خوب ورز می‌دهیم. اگر مایه شل بود، کمی آرد نخودچی اضافه می‌کنیم، اما از اضافه کردن زیاد آن خودداری می‌کنیم. سپس از مایه به اندازه گردو برداشته و در روغن داغ سرخ می‌کنیم. در همین حین، سس مخصوص را با گوجه فرنگی خرد شده، پیاز خلالی، رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها آماده می‌کنیم. پس از تهیه سس، کوفته‌ها را در آن قرار داده و اجازه می‌دهیم تا با حرارت ملایم به خوبی طعم‌دار شوند. پس از غلظت سس، کوفته‌ها آماده سرو هستند.

کباب تابه ای ترش

برای تهیه کباب تابه ای ترش، ابتدا یک پیاز نگینی را در روغن سرخ کنید و با زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی تفت دهید. سپس رب انار و مقداری آب اضافه کرده و سس را روی حرارت کم جا بیندازید. پیاز دیگر را رنده کنید، آب اضافی آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل ورز دهید. گوشت را در تابه پهن کرده، برش بزنید و دو طرف آن را سرخ کنید. در نهایت، سس رب انار را روی کباب‌ها ریخته و بگذارید جذب شود. کباب را با کته زعفرانی و ترشی سرو کنید.

خورش گوشت چرخ کرده

برای تهیه خورش گوشت چرخ کرده، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا شیشه‌ای شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه با زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس زعفران دم‌کرده و آب گرم به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. در همین حین، سیب‌زمینی‌های حبه‌ای را سرخ کرده و به خورش اضافه کنید. در انتها، ادویه و نمک را تنظیم کرده و بگذارید خورش به غلظت دلخواه برسد. این خورش را با برنج سرو کنید.

ساندویچ گوشت چرخ کرده

برای تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده، ابتدا پیاز خلالی را در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر رنده‌شده و زردچوبه را اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای خرد شده را افزوده و کمی تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. پس از پخت گوشت، پنیر را روی مواد بریزید و درب تابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. مواد را داخل نان باگت یا لواش قرار داده و با خیارشور، گوجه و کاهو تکمیل کنید.

اورفا کباب

برای تهیه اورفا کباب، ابتدا پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته را با گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، نمک، فلفل، پودر سیر، جعفری و شوید مخلوط کنید. سپس پودر نان خشک اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید. کباب‌ها را به شکل کتلت فرم داده و در تابه گریل روی حرارت قرار دهید تا اطراف آن برشته و کامل پخته شود. می‌توانید گوجه و فلفل دلمه‌ای را نیز گریل کنید و همراه با کباب، نان بربری و ترشی سرو کنید.

رولت گوشت

برای تهیه رولت گوشت مجلسی، ابتدا پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته را با گوشت چرخ‌کرده، جعفری خردشده، تخم‌مرغ، و ادویه‌ها ترکیب کرده و مواد را ورز دهید. پس از یک ساعت استراحت در یخچال، مایه رولت را روی پلاستیک باز کنید و سیب‌زمینی سرخ‌شده را وسط آن قرار دهید، سپس مواد را رول کرده و در فریزر بگذارید تا فرم بگیرد. رولت را در روغن سرخ کنید و در تابه‌ای حاوی سس رب گوجه‌فرنگی، زعفران و ادویه بپزید تا مغزپخت شود. رولت را با سس و دورچین دلخواه سرو کنید.

لقمه تنوری

برای تهیه لقمه تنوری، ابتدا مخمر، شیر گرم و شکر را مخلوط کرده و پس از ۱۰ دقیقه استراحت، آرد و نمک را به آن اضافه کنید. خمیر را ورز داده و برای ۱ ساعت استراحت دهید. در این حین، پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت داده و گوشت چرخ‌کرده، ادویه‌ها، رب گوجه‌فرنگی، رب انار و گشنیز خشک را اضافه کنید. پس از استراحت، خمیر را ورز داده و به چانه‌های دلخواه تقسیم کنید. خمیرها را شکل داده، مواد گوشتی را داخل آن قرار دهید و روی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. لقمه‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید و با سس دلخواه سرو کنید.

کباب حسینی

برای تهیه کباب حسینی با گوشت چرخ کرده، ابتدا پیاز رنده‌شده را با گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه ترکیب کرده و ورز می‌دهیم، سپس یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. در این مدت، گوجه، فلفل دلمه‌ای و سیر را پوره کرده و با پیاز سرخ‌شده و رب تفت می‌دهیم تا سس آماده شود. گوشت را به شکل کباب روی سیخ می‌کشیم، در تابه سرخ کرده و سپس درون سس می‌گذاریم تا طعم بگیرد. در نهایت با برنج یا نان سرو می‌کنیم.

کباب کاکوری

کباب کاکوری یکی از غذاهای خوشمزه کشور هند است که با ذائقه ما ایرانی ها همخوانی دارد. اگر عاشق غذاهای تند و تیز هستید می توانید با گوشت چرخ کرده کباب کاکری درست کنید.

سورمه کباب

سورمه کباب از غذاهای معروف خاورمیانه است که شاید در کشورمان ایرانی چندان شناخته شده نباشد. اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

کیک گوشت

کیک گوشت یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این کیک خوشمزه را می توانیم مانند کیک مرغ برای مهمانی ها و مجالس خود نیز استفاده کنیم.

قیمه با گوشت چرخ کرده

یکی از غذاهای خوشمزه که می توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید، خورش قیمه است. بله درست شنیدید، با دستور زیر می توانید خورش قیمه را به صورت فوری با گوشت چرخ کرده درست کنید.

تاس کباب با گوشت قلقلی

تاس کباب از غذاهای بسیار قدیمی و خوشمزه ایرانی است که با گوشت تکه ای درست می شود. اگر تمایل دارید این غذای خوشمزه را با گوشت چرخ کرده درست کنید می توانید از آموزش زیر بهره ببرید.

غذاهای بیشتر

غذا با سینه مرغ

غذا با سینه مرغ یکی از سالم‌ترین و پرکاربردترین انتخاب‌ها در آشپزی است که در انواع غذاها استفاده می‌شود. این گوشت کم‌چرب و سرشار از پروتئین، گزینه‌ای عالی برای رژیم‌های غذایی سالم محسوب می‌شود. از سینه مرغ می‌توان برای تهیه غذاهای متنوعی مانند سالاد مرغ، ساندویچ، استیک، سوپ، کباب و خوراک‌های رژیمی استفاده کرد. این ماده غذایی علاوه بر طعم لذیذ، به دلیل هضم آسان، برای کودکان و افراد دارای رژیم غذایی سبک بسیار مناسب است.

غذا با اسفناج

غذا با اسفناج یکی از گزینه‌های مغذی و خوشمزه در رژیم غذایی است که سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامتی می‌باشد. اسفناج به دلیل داشتن آهن، کلسیم و آنتی‌اکسیدان‌ها، به تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن کمک می‌کند. از این سبزی مفید می‌توان در تهیه غذاهای متنوعی مانند بورانی اسفناج، سوپ، املت، خوراک، کوکو و حتی انواع پاستا و سس استفاده کرد. ترکیب اسفناج با لبنیات، گوشت یا حبوبات، ارزش غذایی آن را افزایش داده و طعمی لذیذ به غذا می‌بخشد.

غذا با قارچ

غذا با قارچ یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین انتخاب‌ها برای وعده‌های غذایی است، زیرا قارچ سرشار از پروتئین، فیبر و انواع ویتامین‌های مفید برای بدن می‌باشد. این ماده غذایی کم‌کالری و مغذی را می‌توان در تهیه غذاهای متنوعی مانند سوپ قارچ، خوراک، پیتزا، پاستا، کوکو، املت و سس‌های مخصوص استفاده کرد. ترکیب قارچ با سبزیجات، گوشت یا پنیر طعمی دلپذیر ایجاد کرده و آن را به گزینه‌ای مناسب برای رژیم‌های گیاهی و سالم تبدیل می‌کند.

غذا با سیب زمینی

غذا با سیب زمینی یکی از پرطرفدارترین و متنوع‌ترین غذاها در سراسر جهان است، زیرا سیب زمینی علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از کربوهیدرات و مواد مغذی مانند پتاسیم و ویتامین C است. از این ماده غذایی می‌توان در تهیه غذاهای متنوعی مانند پوره سیب زمینی، کوکو، گراتن، سیب زمینی سرخ‌کرده، خوراک، سوپ و سالاد استفاده کرد. ترکیب سیب زمینی با گوشت، سبزیجات یا پنیر طعمی بی‌نظیر ایجاد کرده و آن را به گزینه‌ای مناسب برای وعده‌های غذایی مختلف تبدیل می‌کند.

غذا با بادمجان

غذا با بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انتخاب‌ها در آشپزی است، زیرا بادمجان بافتی لطیف و طعمی دلپذیر دارد و سرشار از فیبر، آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های مفید برای بدن است. از بادمجان می‌توان در تهیه غذاهای متنوعی مانند کشک بادمجان، خورش بادمجان، دلمه، میرزاقاسمی، سوفله و انواع خوراک‌ها استفاده کرد. این سبزی لذیذ به خوبی با گوشت، گوجه‌فرنگی، سیر و سبزیجات معطر ترکیب شده و طعمی بی‌نظیر به غذاها می‌بخشد.

غذا با کدو حلوایی

غذا با کدو حلوایی یکی از گزینه‌های خوشمزه و مغذی در آشپزی است که به دلیل داشتن ویتامین A، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، فواید زیادی برای سلامتی دارد. از کدو حلوایی می‌توان در تهیه انواع سوپ، خورش، کیک، دسر، پوره و کوکو استفاده کرد. طعم شیرین و لطیف این ماده غذایی در ترکیب با ادویه‌هایی مانند دارچین و زعفران، لذت‌بخش‌تر شده و آن را به انتخابی عالی برای فصول سرد تبدیل می‌کند.

غذا با مرغ

غذا با مرغ یکی از پرطرفدارترین و متنوع‌ترین گزینه‌ها در آشپزی است، زیرا مرغ منبعی غنی از پروتئین، کم‌چرب و دارای طعمی لذیذ است که با ادویه‌ها و مواد مختلف به خوبی ترکیب می‌شود. از مرغ می‌توان در تهیه غذاهای متنوعی مانند خورش مرغ، سوپ، کباب، ته‌چین، پلو، سالاد و انواع خوراک‌ها استفاده کرد. این ماده غذایی علاوه بر ارزش تغذیه‌ای بالا، با روش‌های مختلفی مانند گریل، سرخ‌شده، بخارپز یا آب‌پز آماده شده و مناسب برای رژیم‌های سالم و متعادل است.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد امتیاز: 123

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.