10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات کیوی برای سلامتی

10 مورد از مهم ترین خواص و مضرات کیوی برای سلامتی

خواص کیوی با شروع فصل سرما نیاز افراد به برخورداری بدن از ویتامین های مختلف برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های شایع در این فصل افزایش پیدا می کند. اما بیشتر …

خواص انار

خواص انار برای پوست لاغری ترش در طب سنتی در بارداری کلیه پخته مضرات انار خواص دارویی انار خواص دانه انار آب انار برای آقایان برای کهیرر برای کبد

انار یکی از انواع میوه های بسیار محبوب و پر مصرف در جهان است که خواص درمانی بسیار دارد برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات انار در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : فواید و خاصیت های پرتقال خونی و نارنجی برای قلب، پوست و مو

خاصیت های انار

درمان کبد چرب

انار یکی از میوه هایی محسوب می شود که برای کبد بسیار مفید است. دانه های انار علاوه بر خواص ضد التهابی، دارای انواع آنتی اکسیدان های بسیار قوی می باشد و به همین دلیل باعث پاک سازی و سم زدایی کبد می شود. ضمن اینکه مصرف انار در یک رژیم غذایی صحیح می تواند به درمان بیماری های شایع کبدی مثل کبد چرب نیز کمک کند.

تقویت سیستم ایمنی

برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی باید مواد غذایی مصرف کنید که دارای ویتامین C باشند. انار دارای مقادیر غنی از ویتامین C می باشد، علاوه بر این انار دارای انواع آنتی اکسیدان های قوی می باشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک شایانی می کند.

درمان آکنه و جوش صورت

انار یکی از میوه هایی است که برای درمان انواع جوش ها بسیار مناسب است. خواص ضد میکروبی و ضد التهابی انار باعث می شود که علاوه بر اینکه بتوانید از ایجاد جوش و اکنه جلوگیری کنید، می توانید برای درمان انواع جوش و آکنه نیز از مصرف موضعی انار استفاده کنید.

همچنین ببینید : خواص و مضرات نارنگی ترش و شیرین برای سرطان، پوست و کودکان

بهبود دستگاه گوارش

برای سلامت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به مواد غذایی نیاز است که دارای فیبر فراوان باشند. انار دارای مقادیر غنی از فیبر می باشد و به همین دلیل علاوه بر اینکه به هضم غذا کمک می کند، باعث می شود که مشکلات و اختلالت معده نیز کاهش یابد.

علاوه بر این انار دارای خواص ضد التهابی بسیار قوی نیز می باشد که به همین دلیل می تواند از بیماری هایی مثل کولیت روده نیز کمک کند. ضمنا مصرف انار می تواند به طور کلی به سلامت دستگاه گوارش کمک شایانی کند.

افزایش رشد مو

مصرف انار به صورت موضعی بر روی پوست سر می تواند به رشد موهای سر کمک کند. انار حاوی مقادیر غنی از مواد مغذی می باشد که به همین دلیل به تقویت ریشه موها و روند افزایش رشد موها کمک شایانی می کند.

درمان کم خونی

انار به دلیل اینکه دارای مقادیر غنی از آهن می باشد می تواند به درمان کم خونی کمک شایانی کند. علاوه بر این مصرف انار باعث می شود که جریان خون در بدن بهبود یابد و علائم کم خونی مثل خستگی و ضعف نیز از بین برود.

همچنین ببینید : خواص و مضرات انبه تازه و سبز برای پوست، یبوست و کم خونی

لاغری و کاهش وزن

یکی از دلایلی که انار می تواند به کاهش وزن کمک کند کنترل اشتها می باشد و از این طریق باعث می شود که از پرخوری جلوگیری شود. علاوه بر این انار هیچگونه کلسترول و چربی اشباع شده ای ندارد و فیبر رژیمی موجود در انار به دفع سموم و چربی های بدن کمک می کند.

جوان سازی پوست صورت

برای جوان سازی پوست به مواد غذایی نیاز است که به افزایش تولید کلاژن و آلاستین کمک کنند. انار به دلیل وجود ویتامین C ، انواع آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها به افزایش تولید کلاژن و آلاستین کمک می کند و به همین دلیل به جوان سازی پوست و رفع چین و چروک های پوست کمک می کند.

زیان های انار

کاهش شدید فشار خون

افزادی که دارای فشار خون پایین هستند، و کسانی که دارای فشار خون بالا هستند و برای کاهش سطح خون خود دارو مصرف می کنند باید در مصرف انار زیاده روی نکنند. مصرف بیش از حد انار باعث می شود که سطح فشار خون کاهش شدید داشته باشد.

انار در رژیم غذایی

انار از میوه های دوست داشتنی می باشد و به همین دلیل معمولا به صورت میوه مصرف می گردد. البته خوراکی ها و غذاهایی هم از این میوه تهیه می شود که از شناخته ترین این خوراکی ها می توان به انار پلو، انار بیج، انار خشک شده، ترشی انار، رب انار و لواشک انار اشاره کرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 31 خرداد 1399
  • منبع :
  • draxe.com/nutrition/pomegranate-seeds
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.