طرز تهیه مرغ کاری

طرز تهیه مرغ کاری تایلندی با شیر نارگیل ژاپنی ادویه کاری در مرغ خورانا کاتسو کاری با قارچ هندی با خامه ماست

خورش مرغ کاری کیی از انواع خورش های خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی شمالی با سس پرتقال

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲ تکه
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پودر کاری۱ قاشق چایخوری
کره۲۵ گرم
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
جعفری۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت مرغ کاری

مرحله اول

ابتدا استخوان های سینه مرغ را خارج می کنیم و آنرا به اندازه دو برابر گوشت خورشتی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود.

مرحله دوم

سپس سیر را له کرده و به تابه اضافه می کنیم و در حدی که عطر سیر بلند شود تفت می دهیمدر ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه کاری و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

تفت دادن را ادامه می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی به طور کامل گرفته شود، سپس تکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، در ادامه کره را به همراه مقداری نمک اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه گریل شده به روش رستورانی

مرحله چهارم

پس از اضافه کردن کره ۵ دقیقه مرغ ها را تفت می دهیم، سپس نصف فنجان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت ۱۰ دقیقه خامه صبحانه را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اضافه کردن خامه اجازه می دهیم خورش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا جا بیفتد، سپس جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. در اخر خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.