گرفتن روغن اضافی خورشت؛ جلوگیری از چرب شدن خورشت هنگام پخت + 10 نکته مهم
گرفتن روغن اضافی خورشت برای گرفتن روغن اضافی خورشت راههای ساده و کاربردی وجود دارد که میتوان با آنها غذا را سبکتر و سالمتر کرد. استفاده از قاشق سرد، نان خشک، یا …
غذاهای ممنوعه برای ماکروویو؛ این غذاها را در ماکروویو گرم نکنید! + 10 نکته مهم
غذاهای ممنوعه برای ماکروویو برخی غذاها در صورت گرم شدن در ماکروویو میتوانند خطرناک باشند یا کیفیت خود را از دست بدهند. استفاده نادرست از ماکروویو میتواند باعث انفجار، مسمومیت غذایی یا …
نکات طلایی پخت پنکیک صبحانه + فوت و فن های پنکیک حرفه ای
نکات پخت پنکیک نکات پخت پنکیک شامل استفاده از شیر برای طعم بهتر، افزودن مقدار مناسب روغن و بیکینگپودر برای پف بیشتر، و استراحت دادن به مایه برای نرمی و لطافت است. …
علت خمیر شدن پنکیک + ترفندهای طلایی و بهترین روش های رفع آن
علت خمیر شدن پنکیک علت خمیر شدن پنکیک معمولاً به غلظت نامناسب مایه، هم زدن بیش از حد، استراحت ندادن، ریختن مقدار زیاد در تابه، داغ نبودن تابه یا تنظیم نادرست حرارت …
دلایل وا رفتن کباب تابه ای + 11 نکته ضروری برای منسجم شدن کباب!
دلایل وا رفتن کباب تابه ای کباب تابه ای، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اغلب افراد طرفدار این خوراک خوشمزه هستند و می توان آن را در وعده های نهار به …
روغن جامد بهتر است یا مایع | 16 نکته ضروری که باید بدانید!
روغن جامد بهتر است یا مایع انتخاب بین روغن جامد و مایع برای سلامتی حائز اهمیت است، روغن جامد از فرآیند هیدروژنه کردن روغنهای مایع تولید میشود و ممکن است سختتر هضم …
سبزی آش دوغ و انواع مختلف آن در تبریز، شمالی و جنوبی!
سبزی آش دوغ آش دوغ، یکی از غذاهای سنتی و محلی ایران، که در شهرهای مختلف این کشور با روشها و ترکیبات متنوعی تهیه میشود. تنوع در انتخاب سبزیجات و چاشنیها در …
چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ + مهمترین نکات را بدانید!
چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ رب گوجهفرنگی، یکی از مهمترین مواد اولیه در آشپزخانهها و به ویژه در غذاهای ایتالیایی است. این ماده اولیه اصلی توسط ایتالیاییها ابداع شده است. آنها …
مقدار مرغ برای جوجه کباب هر نفر + با استخوان و بدون استخوان
مقدار مرغ برای جوجه کباب هنگام تصمیم به تهیه جوجهکباب، یکی از مسائل مهم و چالشبرانگیز این است که چه مقدار مرغ برای مهمانان باید تهیه کنیم. در این مقاله از سایت …
اشتباهات فریز کردن گوشت + نکات و راهکارهای مهم
اشتباهات فریز کردن گوشت گوشت قرمز، علاوه بر طعم لذیذی که دارد، محتوای غذایی بسیار مفیدی نیز ارائه میکند. اما برای حفظ این مفید بودن، باید با دقت به آماده کردن و …
نکات زولبیا بامیه + رمز و راز خوشمزگی به روش بازاری
نکات زولبیا بامیه زولبیا بامیه ریشه هندی دارد که بزرگان هندی برای ناصرالدین شاه قاجار بهعنوان پیشکش آورده بودند. در زمان قدیم مواد اولیه پخت زولبیا بامیه بهراحتی یافت نمیشد برای همین …
جایگزین شیر در کیک + استفاده از شیرخشک، ماست و آبمیوه
جایگزین شیر در کیک برخی افراد به دلایل مختلف، از جمله حساسیتهای غذایی یا تمایل به کاهش میزان چربی و کلسترول در رژیم غذایی خود، به دنبال جایگزینهای مناسب برای شیر در …
روش نگهداری آلو برای مدت طولانی + نگات فریز کردن
روش نگهداری آلو آلو، میوهای است خوشمزه و لذیذ که در فصل تابستان با شادابی و طراوت خود به یک گزینه مناسب برای سبد میوه میشود. اما با این همه، نگهداری از …
علت نرم شدن خیارشور + نکات مهم در مورد مواد اولیه
علت نرم شدن خیارشور همیشه در تهیه خیارشور خانگی با چالشهایی مانند نرم شدن و پلاسیده شدن آن روبرو هستیم. اگر هم مانند بسیاری از ما دغدغه نگهداری خیارشور خانگی به مدت …
روش نگهداری غوره برای طولانی مدت با روش های متنوع
روش نگهداری غوره برای طولانیمدت به انگور نرسیده سبز رنگ، غوره گفته میشود. بهدلیل اینکه در ترکیبات غوره اسیدهای مختلفی وجود دارد، ترش مزه است. از غوره بهعنوان چاشنی، برای ترش و …