نکات آشپزی
نکات سرخ کردن سبزی قورمه برای خوشرنگ شدن این غذا
نکات سرخ کردن سبزی قورمه قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب ایرانی است. این غذا دستور پخت ثابتی دارد و در بیشتر مناطق به یک شکل طبخ میشود. یکی …
طرز تهیه ادویه میگو برای انواع میگوی گریل و سرخ شده
طرز تهیه ادویه میگو بسیاری از افراد به دلیل بوی زهم ماهی و میگو از خوردن آن خودداری میکنند. از طرفی میگو طبعی سرد دارد و برای سرد مزاجان غذای مناسبی نیست. …
ادویه لوبیا پلو + چاشنیهایی برای خوشمزه تر شدن این غذا
ادویه لوبیا پلو پخت یک لوبیا پلو مجلسی و لذیذ فوت و فنهای فراوانی دارد که یکی از آنها استفاده از ادویه مناسب است. ادویه این غذا ترکیبی از چند ادویه مختلف …
نکات حلیم گندم سنتی + رازهای خوشمزه شدن این غذا
مهمترین نکات حلیم گندم حلیم نوعی آش سنتی است که از گندم کامل پوستدار یا بلغور آن درست میشود. روش پخت حلیم گندم بسیار ساده است و نیاز به دانستن فوت و …
روش تشخیص میگوی سالم و تازه + چند نکته بسیار مهم
روش تشخیص میگوی سالم میگوها غذاهای دریایی کوچکی هستند که طعم بسیار خوشمزهای دارند. اما اگر کهنه یا مانده باشند، ممکن است طعم خوبی نداشته باشند. پس سالم بودن آنها بسیار مهم …
از بین بردن بوی زهم گوشت با چند روش ساده و کاربردی
از بین بردن بوی زهم گوشت مصرف گوشت به دلیل وجود مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن باید همواره در برنامه غذایی روزانه افراد قرار بگیرد. اما بسیاری از …
نحوه صحیح تشخیص عسل طبیعی + چند نکته مهم
تشخیص عسل طبیعی به دلیل تقلبها و روشهای غلطی که هر ساله طی تهیه و تولید عسل صورت میگیرد، از جمله دغدغههای افراد در زمان خرید آن به خصوص اگر در پی …
بهترین روش نگهداری سیب زمینی برای مدت طولانی در خانه
بهترین روش نگهداری سیب زمینی سیب زمینی یکی از پرمصرفترین مواد غذایی به شمار میرود که در سبد غذایی خانوادههای ایرانی قرار دارد. این ماده غذایی طرفداران بسیاری دارد و به همین …
نکات و طرز تهیه پودر پوست لیمو ترش + آموزش قدم به قدم
پودر پوست لیمو ترش برخی از میوهها نه تنها خودشان خاصیت دارند، بلکه پوستشان نیز سرشار از فواید بوده و حتی میتوانند به عنوان یک چاشنی نیز در پختوپز به کار آیند. …
طرز بو دادن تخمه کدو به روش بازاری با طعم های متنوع
طرز بو دادن تخمه کدو بازاری بو دادن تخمه کدو یک فعالیت خوشمزه و هیجان انگیز است. تبدیل این خوراکی به یک تخمه شور و خوش طعم، برای تمامی افراد، از کودکان …
علت شکرک زدن عسل + رفع شکرک زدن عسل در خانه
علت شکرک زدن عسل متاسفانه، برخی از ما شکرک زدن عسل را نشانه کیفیت پایین یا غیرطبیعی بودن عسل میدانیم. گاهی حتی شاهد بودهایم که عسل شکرک زده را به دلیل اینکه …
روش خشک کردن آناناس به روش بازاری بدون سیاه شدن
روش خشک کردن آناناس آناناس، میوهای است که بسیاری از ما از طعم آن لذت میبریم. اما مشکل اصلی این است که پوست کندن و برش دادن آن یک کار دشوار است، …
علت خمیر شدن پنکیک + بهترین راه حل رفع آن
علت خمیر شدن پنکیک پنکیک جزو دسته کیکهای خوشمزه و لطیفی است که به دلیل طعم دلچسب و لذیذ امروزه طرفداران بسیار زیادی دارد. این کیک را اغلب افراد به صورت خانگی …
روش تازه نگه داشتن سبزی خوردن برای مدت طولانی در یخچال
روش تازه نگه داشتن سبزی خوردن خوردن سبزی تازه در کنار وعدههای غذایی یکی از عادات خانوادههای ایرانی است؛ زیرا علاوه بر اینکه به حفظ سلامتی بدن کمک میکند، سبب دلچسبتر شدن …
روش تازه نگه داشتن موز در یخچال + دلیل سیاه شدن
تازه نگه داشتن موز در یخچال موز یکی از میوههای گرم استوایی است که در چهار فصل سال در دسترس قرار دارد. این میوه لوکس و مجلسی با وجود خواص متعدد برای …