روغن جامد بهتر است یا مایع، کدام یک برای قلب شما بهتر است؟
روغن جامد بهتر است یا مایع انتخاب بین روغن جامد و مایع برای سلامتی حائز اهمیت است، روغن جامد از فرآیند هیدروژنه کردن روغنهای مایع تولید میشود و ممکن است سختتر هضم …
سبزی آش دوغ و انواع مختلف آن در تبریز، شمالی و جنوبی!
سبزی آش دوغ آش دوغ، یکی از غذاهای سنتی و محلی ایران، که در شهرهای مختلف این کشور با روشها و ترکیبات متنوعی تهیه میشود. تنوع در انتخاب سبزیجات و چاشنیها در …
چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ + مهمترین نکات را بدانید!
چکار کنیم رب گوجه قرمز شود؟ رب گوجهفرنگی، یکی از مهمترین مواد اولیه در آشپزخانهها و به ویژه در غذاهای ایتالیایی است. این ماده اولیه اصلی توسط ایتالیاییها ابداع شده است. آنها …
مقدار مرغ برای جوجه کباب هر نفر + با استخوان و بدون استخوان
مقدار مرغ برای جوجه کباب هنگام تصمیم به تهیه جوجهکباب، یکی از مسائل مهم و چالشبرانگیز این است که چه مقدار مرغ برای مهمانان باید تهیه کنیم. در این مقاله از سایت …
اشتباهات فریز کردن گوشت + نکات و راهکارهای مهم
اشتباهات فریز کردن گوشت گوشت قرمز، علاوه بر طعم لذیذی که دارد، محتوای غذایی بسیار مفیدی نیز ارائه میکند. اما برای حفظ این مفید بودن، باید با دقت به آماده کردن و …
نکات زولبیا بامیه + رمز و راز خوشمزگی به روش بازاری
نکات زولبیا بامیه زولبیا بامیه ریشه هندی دارد که بزرگان هندی برای ناصرالدین شاه قاجار بهعنوان پیشکش آورده بودند. در زمان قدیم مواد اولیه پخت زولبیا بامیه بهراحتی یافت نمیشد برای همین …
جایگزین شیر در کیک + استفاده از شیرخشک، ماست و آبمیوه
جایگزین شیر در کیک برخی افراد به دلایل مختلف، از جمله حساسیتهای غذایی یا تمایل به کاهش میزان چربی و کلسترول در رژیم غذایی خود، به دنبال جایگزینهای مناسب برای شیر در …
روش نگهداری آلو برای مدت طولانی + نگات فریز کردن
روش نگهداری آلو آلو، میوهای است خوشمزه و لذیذ که در فصل تابستان با شادابی و طراوت خود به یک گزینه مناسب برای سبد میوه میشود. اما با این همه، نگهداری از …
علت نرم شدن خیارشور + نکات مهم در مورد مواد اولیه
علت نرم شدن خیارشور همیشه در تهیه خیارشور خانگی با چالشهایی مانند نرم شدن و پلاسیده شدن آن روبرو هستیم. اگر هم مانند بسیاری از ما دغدغه نگهداری خیارشور خانگی به مدت …
روش نگهداری غوره برای طولانی مدت با روش های متنوع
روش نگهداری غوره برای طولانیمدت به انگور نرسیده سبز رنگ، غوره گفته میشود. بهدلیل اینکه در ترکیبات غوره اسیدهای مختلفی وجود دارد، ترش مزه است. از غوره بهعنوان چاشنی، برای ترش و …
سبزی مناسب برای هر نوع ترشی + راز خوشمزگی ترشی
سبزی مناسب برای هر نوع ترشی سبزیها از جهت طعم، عنصر اصلی تشکیل دهنده ترشی هستند. یکی از سبزیهایی که همیشه در ترشیها استفاده میشود، شوید است. به علاوه، سبزیهای دیگری مانند …
رفع تلخی لیمو عمانی در غذا + ترفندهای کاربردی
رفع تلخی لیمو عمانی لیمو عمانی یا امانی یک نوع میوه خشک شده است که برای ترش کردن مزه غذا، به ویژه قیمه، قرمه سبزی و آبگوشت از آن استفاده میشود. لیمو …
رفع شیرینی غذا با روش های ساده برای انواع غذاها
رفع شیرینی غذا اساس داشتن یک وعده غذای دلچسب، تعادل بین مزههاست که به میزان کافی از هر مزه وجود داشته باشد. یکی از قوانین پخت غذا این است که مواد را …
ادویه آبگوشت + ترکیبات بهترین و کاملترین چاشنی
ادویه آبگوشت آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ، اصیل و پرطرفدار در کشور ما است که طرز تهیه آن فوت و فنهایی دارد. یکی از فوت و فنهای طبخ دیزی خوش عطر و …
مهمترین نکات ترشی انداختن و روشهای نگهداری از آن
نکات ترشی ترشی یکی از چاشنیها و مخلفات خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است که در کنار انواع غذاها استفاده شده و خود نیز انواع مختلفی دارد. انواع مختلف ترشی را میتوان از …