طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی با رشته با برنج و جو مقوی با جو پرک و قارچ ساده و آسان

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و مقوی در سراسر جهان است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود. این سوپ خوشمزه که به عنوان یک سوپ بین المللی شناخته می شود برای درمان و تقویت بیماران مبتلا به سرماخوردگی بسیار مفید است.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ ورمیشل مقوی

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
سیب زمینی۲ عدد متوسط
لیمو ترش۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
جعفری۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

دستور پخت سوپ مرغ

مرحله اول

ابتدا گوشت مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و بدون روغن کمی تفت می دهیم سپس مقدار خیلی کمی روغن به همراه زردچوبه به گوشت مرغ اضافه می کنیم و کمی گوشت مرغ را تفت می دهیم سپس ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه بوی زهمش از بین برود ، نیمپز نیز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا مخلوط سیر و پیاز سبک شود. توجه داشته که در این مرحله باید روغن خیلی کمی اضافه کنید زیرا روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ جو برای سرماخوردگی

مرحله چهارم

پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه مخلوط سیر و پیاز تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه هویج ها را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

۱۵ دقیقه پس از اینکه هویج ها را اضافه کردیم سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. وجه داشته باشید سیب زمینی ها را همزمان با دیگر مواد اضافه نکنید زیرا خیلی زود له می شوند.

همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ

مرحله هفتم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت سوپ جعفری را خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم. پس از اضاف کردن جعفری به هیچ وجه درب قابلمه را نگذارید زیرا باعث بد رنگ شدن جعفری ها می شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه سوپ به طور کامل آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می کشیم و با جعفری خرد شده و برش های لیمو ترش تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانید داخل سوپ بریزید یا اینکه پس از آماده شدن سوپ در کنار سوپ سرو کنید.

نکاتی برای بهتر شدن سوپ مرغ

لعاب دار کردن سوپ مرغ

سوپ مرغ از انواع سوپ هایی محسوب می شود که آبکی است و لعاب ندارد ، اگر دوست دارید سوپ مرغ شما کمی سفت و لعاب دار شود می توانید هنگام اضافه کردن هویج ها به اندازه یک مشت کوچک رشته ورمیشل خرد شده ( یا پودر شده ) به سوپ اضافه کنید تا سوپ شما لعاب دار شود.

سوپ ورمیشل با گوشت چرخ کرده

اگر می خواهید سوپ ورمیشل را با گوشت چرخ کرده درست کنید کافیست مرغ را از مواد لازم حذف کنید و ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی اضافه کنید. پس از تفت دادن پیاز و سیر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس باقی مراحل را مطابق دستور بالا انجام دهید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.