طرز تهیه سوپ مرغ مقوی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ برای سرماخوردگی با رشته با برنج و جو مقوی با جو پرک و قارچ ساده و آسان

سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مقوی بین المللی است که در کشورهای مختلف با رسپی های متنوعی طبخ می شود. این سوپ خوشمزه از سوپ های مقوی محسوب می شود که برای درمان سرماخوردگی نیز مفید است، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ مرغ در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲۵۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
سیب زمینی۲ عدد متوسط
لیمو ترش۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۱ حبه
جعفری۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی

طرز تهیه سوپ مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوپ مرغ خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و بدون روغن کمی تفت می دهیم سپس مقدار خیلی کمی روغن به همراه زردچوبه به گوشت مرغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس ۲ لیوان آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله دوم

اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش بماند تا علاوه بر اینکه بوی زهمش از بین برود ، نیمپز نیز شود. پس از اینکه گوشت مرغ نیمپز شد آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

نکته: برای اینکه طعم و بوی بد گوشت مرغ به طور کامل از بین برود، زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، کف های سفید رنگ روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب با مقداری خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا مخلوط سیر و پیاز سبک شود. توجه داشته که در این مرحله باید روغن خیلی کمی اضافه کنید زیرا روغن زیاد باعث چرب شدن سوپ می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه سیر و پیاز سبک شدند مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه گوشت مرغ خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه مخلوط سیر و پیاز تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. پس از گذشت ۳۰ دقیقه هویج ها را به صورت نگینی یا حلقه ای خرد می کنیم سپس به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.

مرحله ششم

۱۵ دقیقه پس از اینکه هویج ها را اضافه کردیم سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کرده و به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. وجه داشته باشید سیب زمینی ها را همزمان با دیگر مواد اضافه نکنید زیرا خیلی زود له می شوند.

مرحله هفتم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت سوپ جعفری را خرد کرده و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم. پس از اضافه کردن جعفری به هیچ وجه درب قابلمه را نگذارید زیرا باعث بد رنگ شدن جعفری ها می شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه سوپ به طور کامل آماده شد آنرا در ظرف سوپخوری می کشیم و با جعفری خرد شده و برش های لیمو ترش تزیین می کنیم. آب لیمو ترش را می توانید داخل سوپ بریزید یا اینکه پس از آماده شدن سوپ در کنار سوپ سرو کنید.

نکات طرز تهیه سوپ مرغ

لعاب دار کردن سوپ مرغ

سوپ مرغ از انواع سوپ هایی محسوب می شود که آبکی است و لعاب ندارد ، اگر دوست دارید سوپ مرغ شما کمی سفت و لعاب دار شود می توانید هنگام اضافه کردن هویج ها به اندازه یک مشت کوچک رشته ورمیشل خرد شده ( یا پودر شده ) به سوپ اضافه کنید تا سوپ شما لعاب دار شود.

خوشرنگ شدن سوپ مرغ

رنگ سوپ مرغ به دلیل استفاده از زردچوبه معمولا زرد کمرنگ است و ممکن است خیلی افراد ظاهر این سوپ را نپسندند. برای خوشرنگ تر شدن سوپ مرغ می توانیم ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنیم، سپس به سوپ اضافه کنیم.

سوپ مرغ با رشته فرنگی

سوپ مرغ ورژن های بسیار متنوعی دارد که می توانیم به سلیقه خود آنرا با مواد متنوعی مانند رشته ورمیشل درست کنیم. اگر تمایل دارید این سوپ خوشمزه را با ترکیب رشته ورمیشل درست کنید، می توانید از دستور زیر استفاده کنید.

استفاده از عصاره مرغ

در صورت تمایل می توانیم برای خوشمزه تر شدن سوپ مرع از عصاره مرغ نیز در این سوپ استفاده کنیم. توصیه ما استفاده از عصاره مرغ خانگی است که طعم فوق العاده مطلوبی به سوپ مرغ می دهد. برای تهیه این عصاره آموزش زیر را مطالعه نمایید.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 27 فروردین 1402
مطالب مرتبط
طرز تهیه آبگوشت کشک خوشمزه و سنتی به روش اصیل اراکی

طرز تهیه آبگوشت کشک خوشمزه و سنتی به روش اصیل اراکی

طرز تهیه آبگوشت کشک آبگوشت کشک یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه ایرانی است که با دستورها متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه …

طرز تهیه کوکو کدو سبز با هویج و سیب زمینی: یک شام خوشمزه و سبک

طرز تهیه کوکو کدو سبز با هویج و سیب زمینی: یک شام خوشمزه و سبک

طرز تهیه کوکو کدو سبز با هویج و سیب زمینی در دنیای آشپزی، همواره جستجو برای یافتن دستورهای پخت جدید و خوشمزه، هیجان انگیز است. امروز در “سایت آموزشی چی شی” قصد …

طرز تهیه قلیه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه قلیه تن ماهی خوشمزه و مخصوص به روش جنوبی

طرز تهیه قلیه تن ماهی قلیه ماهی یکی از غذاهای سنتی جنوب کشور است که خیلی خوش طعم و عطر است. اما با وجود ماهی در این خورش، سختی جدا کردن سیخ …

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.