طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه حلوا کاسترد خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه حلوا کاسترد گاهی وقتها ترکیب دو غذا از دو فرهنگ مختلف میتواند نتیجه ای بسیار جذاب داشته باشد. امروز برایتان دستور پخت حلوایی را آماده نموده ایم که از ترکیب …

طرز تهیه آش بلغور شیر خوشمزه و مخصوص به روش خراسانی

طرز تهیه آش بلغور شیر خوشمزه و مخصوص به روش خراسانی

طرز تهیه آش بلغور شیر آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش بلغور شیر است. این آش یک غذای سنتی …

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی و ترکی است که با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. یکی از این کوفته ها، کوفته سبزی …

طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه یکی از ساده ترین غذاها در گذشته محسوب می شده است، البته این غذا امروزه به صورت مجلسی تر با موادی مانند مغز گردو تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی قدیمی و مرحله به مرحله طرز تهیه کله جوش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کشک۴۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کله جوش

مرحله اول

ابتدا گردوها را پودر می کنیم (زیادی پودر نشود و کمی دانه های ریز آن به اندازه یک عدس زیر دندان حس شود) و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس کمی روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و آنوقت نمک،فلفل و زردچوبه را روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و بعد نعناع خشک و گردوهای خرد شده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا همگی مواد را زیر و رو می کنیم و کمی تفت می دهیم تا گردوها از حالت خامی بیرون بیایند و ( متناسب با غلظت کشک آب به غذا اضافه می کنیم، اگر کشک بسیار غلیظ بود نیاز است که آب بیشتری اضافه می کنیم)

مرحله چهارم

در آخر ۱ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد مجددا اگر غلظت کشک زیاد بود آنرا با کمی آب رقیق می کنیم و اضافه می کنیم و بعد از ۳ دقیقه کله جوش ما آماده شده است.

مرحله پنجم

می توانید همان ابتدا که پیاز را داخل قابلمه تفت می دهیم کمی سیر رنده شده و ۱ قاشق آرد نیز اضافه کنید ولی دستور اصلی همین چیزی است که در بالا اشاره کردیم.کله جوش را داخل کاسه ای می ریزیم و با گردو و نعناع روی آن را تزئین می کنیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 مرداد 1400
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.