طرز تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و رنگارنگ به روش مکزیکی

طرز تهیه پلوی سبزیجات خوشمزه و رنگارنگ به روش مکزیکی

طرز تهیه پلوی سبزیجات پلو سبزیجات یا سبزیجات پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این پلوی خوشمزه نوعی قاطی …

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ خوشمزه و مجلسی خانگی

طرز تهیه کتلت مرغ بدون تخم مرغ کتلت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. کتلت مرغ بدون تخم مرغ، با سینه مرغ و پیاز و ادویه های …

طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس و سیب زمینی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه پیراشکی عدس پیراشکی با توجه به ترکیبات غذایی مقوی و لذیذی که دارد باعث می ‌شود که غذایی همه پسند و مفید برای سلامتی باشد. پیراشکی های بسیاری به طور …

طرز تهیه همبرگر

طرز تهیه همبرگر معمولی رستورانی مک دونالد صنعتی خانگی با گوشت چرخ کرده و سویا حرفه ای

همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که به دلیل محبوبیت بسیار بالایی که دارد با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
نان همبرگر۴ عدد
تخم مرغ۱ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۲ عدد
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه همبرگر

مرحله اول

برای تهیه همبرگر خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را یک یا دو بار دیگر چرخ می کنیم سپس روی یک سطح صاف مثل تخته آشپزخانه قرار می دهیم. در مرحله بعدی پیاز را پوست گرفته و با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب پیاز را می گیریم سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی سیر را نیز با رنده ریز رنده می کنیم و به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه می کنیم. وسط گوشت را با دست کمی باز می کنیم سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه گوشت چرخ کرده با دیگر مواد به خوبی مخلوط شد اگر مواد شل بود و منسجم نبود ۱ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم تا باعث منسجم شدن مایه همبرگر شود، البته اضافه کردن بیش از حد آرد سوخاری می تواند مایه همبرگر را خشک کند.

مرحله چهارم

در صورتی که مایه همبرگر هنوز شل بود مجددا کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم تا مایه همبرگر منسجم شود. یکی از مهم ترین مراحل تهیه همبرگر ورز دادن گوشت می باشد، در این مرحله حداقل ۱۵ دقیقه مواد را ورز می دهیم تا چسبناک و کاملا منسجم شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مایه همبرگر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم ، سپس هر قسمت را به صورت گرد شکل داده و بین دو لایه پلاستیک فریزر قرار می دهیم. برای اینکار می توانید از یک قالب گرد یا درب یک شیشه استفاده کنید.

مرحله ششم

برای قالب زدن همبرگ یک لایه پلاستیک داخل یک قالب گرد قرار دهید سپس مایه همبرگر را داخل قالب فشار دهید تا حالت بگیرید سپس از قالب خارج کنید. پس از اینکه همبرگرها آماده شد آنها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار می دهیم تا استراحت کنند.

مرحله هفتم

برای پختن همبرگرها می توانید از دو روش استفاده کنید. روش معمول در منازل استفاده از روغن و سرخ کردن همبرگر است ولی اگر در منزل گریل دارید حتما همبرگرها را گریل کنید. گریل کردن باعث می شود که همبرگرها علاوه بر اینکه کوچک و جمع نشوند ، آبدار نیز باشند.

مرحله هشتم

در صورتی که گریل ندارید یک تابه مناسب را با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید سپس همبرگرها را به تابه اضافه کنید. پس از اینکه یک سمت همبرگرها سرخ شد ، آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان سرخ شود سپس به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی ، کاهو و نان مخصوص همبرگر سرو کنید.

نکات طرز تهیه همبرگر

همبرگر با گوشت چرخ کرده و سویا

اگر می خواهید همبرگر خود را از مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده درست کنید برای ۴ نفر از ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و نصف پیمانه سویا استفاده کنید. ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه در آب سرد بخیسانید تا حجیم شود و به خوبی خیس بخورد.

سپس با فشار دست آب اضافی موجود در سویا را بگیرید و آنرا به مدت  چند دقیقه در یک تابه مناسب تفت دهید تا آب اضافه سویا به طور کامل تبخیر شود. پس از خنک شدن سویا می توانید آنرا به دیگر مواد همبرگر اضافه کنید.

جمع شدن همبرگر هنگام پخت

بهترین روش پخت همبرگر استفاده از صفحه گریل است. اگر توجه کنید تمام رستوران های حرفه ای و سطح بالا همبرگر را به صورت گریل شده طبخ می کنند. با گریل کردن همبرگر آب آن سریع خشک نمی شود و به همین خاطر همبرگر جمع نمی شود.

البته شاید همه گریل نداشته باشند و مجبور شوند همبرگر را سرخ کنند. اگر تابه دو طرفه دارید سمنی که مانند گریل خطر دارد را کمی چرب کنید و همبرگر را با حرارت بالا بپزید. در زمان پخت اصلا همبرگر را جا به جا نکنید چون آب می اندازد و جمع می شود.

زمان پخت همبرگر

اگر تمایل داشته باشیم که همبرگر ما کاملا آبدار باشد، باید آنرا به مدت ۶ دقیقه سرخ کنیم. در صورتی که بخواهیم همبرگر نیمه آبدار داشته باشیم باید به مدت ۸ دقیقه همبرگر را سرخ کنیم و برای داشتن همبرگر خشک و بدون آب باید آنرا به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 شهریور 1400
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.