طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی

طرز تهیه مربای به برای تهیه مربای به ابتدا به‌ها را بشویید و خرد کنید، سپس به همراه آب و شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌ها به …

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص

طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …

طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه

طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه

طرز تهیه سس انبه سس انبه، که بی شک یکی از چاشنی های محبوب و خوش طعم به شمار می آید، در کشورها و فرهنگ های مختلف سراسر جهان جایگاه ویژه ای …

طرز تهیه آبغوره

طرز تهیه آبغوره شیرازی روازاده در طب سنتی تصویری به روش جوشاندن قرمز خانگی چگونه رنگ آبغوره قرمز میشود نی نی سایت xvc jidi Hfy vi

آبغوره یکی از انواع چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در غذاهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبغوره در ادامه با پورتال آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم آبغوره
غورهبه مقدار دلخواه

دستور تهیه آبغوره

مرحله اول

برای تهیه آبغوره خونگی ابتدا غوره ها را از ساقه جدا می کنیم و به خوبی می شوییم، سپس داخل آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه به سراغ گرفتن آب غوره ها می رویم.

مرحله دوم

برای گرفتن آب غوره ها در صورتی که آبمیوه گیری در دسترس داشتیم می توانیم از آن استفاده کنیم و در صورتی که آبمیوه گیری یا دستگاه مشابه در منزل نداشتیم می توانیم غوره ها را به مغازه های آبگیری غوره ببریم و آبگیری کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه آبغوره ها را گرفتیم، آنرا درون قابلمه می ریزیم و می جوشانیم تا حدودا نصف شود، جوشاندن آبغوره باعث می شود که غلظت بیشتری داشته باشد و زمان استفاده بهینه تر مصرف شود، ضمن اینکه خوشرنگ تر نیز شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه آبغوره را به خوبی جوشاندیم مقداری نمک به آبغوره اضافه می کنم. البته در صورتی که از آبغوره برای کاهش فشار خون استفاده می کنید نیاز نیست نمک اضافه کنید، چون نمک خودش باعث افزایش فشار خون می شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه آبغوره را جوشانیدم باید آنرا ضاف کنیم، برای این منظور بهتر است از تنظیف یا پارچه نخی استفاده کنیم تا پالپ های موجود در آبغوره به طور کامل گرفته شوند و علاوه بر اینکه باعث خراب شدن آبغوره شوند، رنگ آنرا نیز خراب نکنند.

مرحله ششم

پس از اینکه آبغوره را صاف کردیم و به طور کامل خنک شد، آنرا درون شیشه های درب دار می ریزیم و کمی روغن مایع اضافه می کنیم. در پایان آبغوره آماده شده را جلوی آفتاب قرار می دهیم تا رنگ آن خوشرنگ تر شود، سپس در کابینت نگهداری می کنیم.

نکات تهیه آبغوره

ظروف مناسب نگهداری

یکی از مهم ترین نکات در تهیه آبغوره خانگی این است که حتما باید از ظروف استریل شده (با آب جوش بشویید و با یک دستمال تمیز خشک کنید) با جنس شیشه ای برای نگهداری آبغوره استفاده است. استفاده از ظروف پلاستیکی به هیچ وجه توصیه نمی شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.