طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه مربای زنجبیل خوشمزه و مجلسی به روش سنتی تبریزی

طرز تهیه مربای زنجبیل مربای زنجبیل یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که معمولا برای صبحانه یا عصرانه تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی

طرز تهیه سس بشامل خوشمزه و حرفه ای به روش فرانسوی

طرز تهیه سس بشامل سس بشامل یکی از انواع سس های فرانسوی است که در کنار غذاهایی مثل موساکا، لازانیا، ماکارونی و انواع استیک ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش …

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای سس فلفل دلمه ای قرمز یکی از انواع سس های بسیار خوشمزه بین المللی است که به عنوان چاشنی در انواع غذا استفاده می شود، برای …

طرز تهیه رب انار

طرز تهیه رب انار ساوه خانگی اپارات تقلبی سیاه تصویری قجری صنعتی ملس xvc jidi vf hkhv

رب انار یکی از انواع چاشنی ها و طعم دهنده های بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. رب انار هم مانند دیگر رب ها تهیه می شود، به این صورت که عصاره انار را می گیریم و آنرا می جوشانیم تا کاملا غلیظ شود، سپس به عنوان طعم دهنده در انواع غذاها و خوراکی ها استفاده می کنیم. شناخته ترین غذاهایی که با رب انار تهیه می شوند عبارتند از اکبر جوجه، شامی ترش و خورش فسنجان. نکته دیگر در مورد رب انار این است که اصالت آن متعلق به شهر ساوه که به شهر انار نیز شهرت دارد می باشد و در این شهر می توانیم رب های انار با دستورهای متنوعی را بیابیم، برای مشاهده این دستور در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم رب انار
انار8 کیلوگرم
نمک1 قاشق چایخوری

دستور پخت رب انار

مرحله اول

برای تهیه رب انار سنتی ابتدا انارها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و آن ها را دانه می کنیم و بعد داخل پارچ مخلوط کن می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم. سپس صافی را روی قابلمه ای قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس انارها را داخل صافی می ریزیم و با کفگیر آن ها را فشار می دهیم تا آب موجود در انارها از صافی رد شود و داخل قابلمه بریزید، بعد با دست دانه های انار را فشار می دهیم تا آب آن ها کاملا گرفته شود.

مرحله سوم

بعد قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوش بیاید.آب انار ابتدا که روی حرارت در حال جوشیدن است کف می کند،آن کف را تا حد ممکن با کفگیر می گیریم و در بشقابی می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب انار بجوشد و غلیظ شود.

مرحله چهارم

سپس گه گاهی اواخر پخت آب انار را هم می زنیم تا ته نگیرد، چون باعث می شود طعم رب انار خراب شود. زمانی که رب انار به غلظت مطلوب رسید، نمک را به رب انار اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا نمک با رب انار به خوبی ترکیب شود.

مرحله پنجم

در پایان پخت حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا رب خنک شود. توجه داشته باشید که هر هشت کیلو انار با کیفیت به ما 1 کیلو رب انار می دهد. بعد از سرد شدن در شیشه درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان

نکات پخت رب انار

خوشرنگ تر شدن رب انار

یکی از دلایل مهم خوشرنگ تر شدن رب انار این است که باید در ظرفی رب انار را درست کنیم که جای کافی داشته باشد. به همین دلیل حتما از قابلمه ای باید استفاده کنیم که حجمش حداقل دو برابر مقدار انار باشد.

هر کیلو انار چقدر رب می دهد؟

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است در مورد تهیه رب انار داشته باشید این است که برای تهیه 1 کیلوگرم رب انار به چه مقدار انار احتیاج داریم. مهم ترین نکته در این مورد این است که از چه نوع اناری استفاده کنیم.

در صورتی که انار درجه یک پر آب و پوست نازک استفاده کنیم از 7 تا 8 کیلوگرم انار می توانیم 1 کیلو رب انار بگیریم و در صورتی که انار با کیفیت معمولی باشد، هر 10 تا 12 کیلوگرم انار 1 کیلوگرم رب انار می دهد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.