طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو سبز مجلسی و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه خورش کدو سبز خورش کدو سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود، این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی …

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه فوق العاده خوشمزه و مجلسی جنوبی

طرز تهیه خورش بامیه خورش بامیه یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که از خورش های مجلسی استان های جنوبی کشور محسوب می شود. این خورش خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه …

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه پوره سیب زمینی

طرز تهیه پوره سیب زمینی بدون شیر با نعناع با پیاز داغ kfc برای نوزاد سرخ شده با پنیر پیتزا رژیمی برای نوزاد 6 ماهه با قارچ بدون شیر و خامه بدون شیر برای نوزاد xvc jidi vi sdf cldkd

پوره سیب زمینی یکی از میان وعده های خوشمزه بین المللی است که معمولا در کنار دیگر غذاها سرو می شود. پوره سیب زمینی معمولا برای تزیین انواع غذاها استفاده می شود و یا اینکه در کنار غذاهای اصلی مثل استیک سرو می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
شیرنصف لیوان
جعفری۱ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

طرز تهیه پوره سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پوره سیب زمینی خوشمزه ابتدا کره را از یخچال خارج می کنیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کمی صبر می کنیم تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس پوست شان را به آرامی جدا می کنیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

با استفاده از گوشتکوب سیب زمینی ها را کاملا له می کنیم سپس کره را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. مواد را با یک قاشق خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله پوره سیب زمینی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد. پس از اینکه مخلوط کردن مواد به پایان رسید جعفری ها را خرد کرده و روی پوره سیب زمینی می ریزیم ، سپس پوره سیب زمینی را در ظرف دلخواه کشیده و به صورت گرم سرو می کنیم.

نکات طرز تهیه پوره سیب زمینی

تزیین غذاها با پوره سیب زمینی

از پوره سیب زمینی برای تزیین انواع غذاها می توانید استفاده کنید. برای اینکه بتوانید به صورت حرفه ای از پوره سیب زمینی برای تزیین غذاها استفاده کنید بهتر آنرا داخل یک قیف با ماسوره ها مختلف بریزید و به صورت دلخواه برای تزیینات دورچین غذاها از آن استفاده کنید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی بدون شیر

در صورتی که می خواهید شیر را از پوره سیب زمینی حذف کنید می توانید به جای ان از موادی مثل روغن زیتون یا خامه صبحانه استفاده کنید. البته باید بدانید که در دستور اصلی و بین المللی پوره سیب زمینی از شیر استفاده می شود.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با نعناع

اگر طعم نعناع را دوست دارید می توانید از نعناع هم در کنار پوره سیب زمینی استفاده کنید. برای این منظور می توانید از نعناع خشک شده یا نعناع تازه استفاده کنید. همزمان با جعفری نعناع را خرده کرده و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

خواص سیب زمینی

سیب زمینی یکی از انواع سبزیجات غده ای پر مصرف در سراسر جهان است که گونه های بسیار متنوعی دارد. در صورتی که تمایل دارید با خاصیت ها و مضرات سیب زمینی آشنا شوید توصیه می کنیم مقاله ذیل را مشاهده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.