طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی تند خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه پیتزا مکزیکی پیتزا مکزیکی یکی از انواع پیزاهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور مکزیک می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی مکزیکی در ادامه با …

طرز تهیه حلوای پسته ساده و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای پسته ساده و خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای پسته حلوای پسته یکی از انواع حلواهای خوشمزه و جذاب است که مناسب پذیرایی در محفل های خاص می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه ماکارونی سبزیجات ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. ماکارونی از غذاهای محسوب می شود که …

طرز تهیه کوفته فلفلی

طرز تهیه کوفته فلفلی , دستور پخت کوفته فلفلی

کوفته فلفل یکی از انواع کوفته های پرطرفدار و بسیار خوشمزه ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته فلفلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
فلفل تند سبز و قرمز۲ تا ۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
جعفری۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوفته فلفلی

مرحله اول

برای تهیه کوفته فلفلی خوشمزه ابتدا قسمت بالایی فلفل ها را جدا می کنیم، سپس آنها را از وسط نصف کرده و تخمه هایشان را خارج می کنیم. در ادامه فلفل ها را با چاقو یا رنده به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که این کوفته با فلفل تند درست می شود، البته اگر شما دوست ندارید طعم کوفته خیلی تند باشد، می توانید به جای استفاده از فلفل تند از فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل خرد شده را به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز و سیر را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان به همراه تخم مرغ و آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا بافت شان کاملا یکدست و منسجم شوند، سپس روی کاسه را می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون روغن می اندازیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه یک سمت کوفته ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم.

مرحله هفتم

در نهایت پس از اینکه کوفته به طور کامل سرخ شدند، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شوند. در آخر کوفته را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 3 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.