طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خوشمزه و مخصوص به صورت نرم و آبدار

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی طبخ می شود. این کباب خوشمزه …

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی خوشمزه و ساده به روش قهوه خانه ای

طرز تهیه املت گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی یکی از انواع املت های پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش در قهوه خانه ها هم سرو می شود. این املت …

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه کدو حلوایی

طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده کدو حلوایی را چگونه بخوریم طرز تهیه کدو حلوایی خورشتی طرز تهیه کدو حلوایی با گردو طرز تهیه کدو حلوایی با کشک طرز تهیه کدو حلوایی با عسل و دارچین طرز تهیه کدو حلوایی شمالی طرز تهیه کدو حلوایی با شیره انگور

کدو حلوایی یک از انواع خوراکی های خوشمزه فصل های پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کدو حلوایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کدو حلوایی
کدو حلوایی۱ عدد کوچک
نبات۲ تکه
شکر۱ قاشق غذاخوری
شیره انگور۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
دارچین و پودرهلبه مقدار دلخواه

طرز تهیه کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه کدو حلوایی مجلسی و بسیار خوشمزه ابتدا باید کدو حلوایی مناسب تهیه کنیم. برای این منظور توصیه می شود از کدو حلوایی استفاده شود که رنگ آن کاملا نارنجی باشد تا احتمال شیرین بودن آن بیشتر شود.

مرحله دوم

در این مرحله کدو حلوایی را به صورت تکه های به اندازه نصف کف دست خرد می کنیم و در کف یک تابه بزرگ و جادار می چینیم. توجه داشته باشید که نیاز نیست قبل از پخت پوست کدو حلوایی را جدا کنیم.

مرحله سوم

نکته دیگر در مورد چینش تکه های کدو حلوایی درون تابه این است که باید پوست کدوها به سمت بالا باشد و گوشت میوه روی سطح تابه باشد. بهتر است از یک تابه بزرگ استفاده کنیم که کدوها روی هم نباشند.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه ای آب اضافی می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح کدوها باشد. در ادامه نبات را به همراه شیره انگور اضافه می کنیم، سپس شکر را به صورت پخش روی کدو حلوایی می پاشیم.

مرحله پنجم

حالا تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کدو حلوایی به مدت نیم ساعت بپزد. پس از گذشت این زمان درب تابه را کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله به مدت ۳۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود و سسی شبیه به کارامل در کف تابه باقی بماند. در ۵ دقیقه پایانی مقداری دارچین و هل اضافه می کنیم. در نهایت کدو حلوایی را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 17 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.