طرز تهیه سالاد کلم و کالباس خوشمزه و مخصوص مجلسی

طرز تهیه سالاد کلم و کالباس خوشمزه و مخصوص مجلسی

طرز تهیه سالاد کلم و کالباس سالاد یکی از پیش غذاهایی است که مورد علاقه افراد زیادی قرار دارد. همچنین از بعضی سالادها می توان به عنوان وعده سبک غذایی نام برد. …

طرز تهیه خورش زرشک آلو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش زرشک آلو خوشمزه و مجلسی به روش شمالی

طرز تهیه خورش زرشک آلو خورش زرشک آلو یکی از انواع خورش های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی …

طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ

طرز تهیه شامی کباب اقتصادی و خوشمزه با سنگدان مرغ

طرز تهیه شامی سنگدان مرغ شامی سنگدان مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اقتصادی ایرانی است که با دستورها و طعم های متنوعی تهیه می شود. این شامی خوشمزه تفاوت زیادی …

طرز تهیه کدو پلو

طرز تهیه کدو پلو مازندران طرز تهیه کدو پلو کته طرز تهیه کدو پلو حلوایی طرز تهیه کدو پلو با گردو کدو پلو و نازخاتون عکس کدو پلو کدو پلو شیرازی

کدو پلو که با نام کیٔی پلا هم شناخته می شود یکی از انواع غذاهای سنتی شمال کشورمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
کدو حلوایی۵۰۰ گرم
برنج۲ پیمانه
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد
دارچین و زیرهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کدو پلو

مرحله اول

برای تهیه کدو پلو مازندرانی ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیر را در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود. در ادامه کدو حلوایی را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه، زیره و دارچین اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با ادویه ها ترکیب شوند. در صورت تمایل می توانیم مقداری شکر هم به مواد اضافه کنیم که سلیقه ای می باشد. پس از اینکه کدو حلوایی ها کمی سرخ شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه مقداری زردچوبه به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه پخت اولیه برنج انجام شود. پس از اینکه اطراف دانه های برنج نرم و مغز آنها سفت بود، باید برنج را آبکشی کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه ای که برای پخت کدو پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. حالا به سلیقه خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی اسلایس شده استفاده می کنیم.

مرحله هفتم

حالا روی ته دیگ را با کمی برنج می پوشانیم. در ادامه مقداری از مخلوط کدوی سرخ شده را روی برنج می ریزیم، سپس به همین ترتیب برنج و مخلوط کدو را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. لایه آخر را با برنج می پوشانیم.

مرحله هشتم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم کدو پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه کدو پلو آماده شد آنرا در دیس می کشیم ، سپس به همراه تخم مرغ نیمرو شده و ترشی نازخاتون سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.