آشپزی و تغذیه
12 مورد از مهم ترین خواص و مضرات چای کوهی برای سلامتی
خواص چای کوهی چای کوهی گیاهی ارزشمند است و خواص دارویی فراوانی دارد. چون طبع چای کوهی خشک و گرم است، دمنوشی بسیار خوب برای فصول مرطوب و سرد سال به حساب …
هر آنچه باید در مورد تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت بدانید!
تفاوت آرد ذرت و نشاسته ذرت دو مورد از مواد اولیه ضروری که مورد نیاز هر خانه است و برای پخت کیک و شیرینی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد، آرد ذرت و …
بهترین روش خشک کردن زرشک تازه در خانه و نگهداری از آن
روش خشک کردن زرشک تازه زرشک یکی از مواد غذایی پرمصرف در آشپزی است که نگهداری نوع خشک آن به دلیل ماندگاری بیشتر، به صرفهتر است. این میوه به صورت تازه از …
14 مورد از مهم ترین خواص و مضرات کندر برای سلامتی
خواص کندر با سلام و احترام به همه دوستان چیشی! امروز قصد داریم درباره یک موضوع جذاب و مفید صحبت کنیم، موضوعی که شاید برای بسیاری از شما جدید باشد. امروز درباره …
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز، شام ساده و خوشمزه
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و پیاز یکی از سالادهای ساده و پرطرفدار که به عنوان غذای اصلی و یا پیش غذا نیز سرو میشود، سالاد سیب زمینی و پیاز است که …
14 مورد از مهم ترین خواص و مضرات روغن سیاه دانه برای بدن
خواص روغن سیاه دانه گیاه سیاه دانه که بیشتر در خاورمیانه، جنوب اروپا، شمال آفریقا و جنوب غرب آسیا رشد میکند، کوچک و گلدار است. سیاه دانه از درخت یک سالهای به …
نسبت گوشت و دنبه کوبیده + نکات داشتن کباب نرم و لذیذ
نسبت گوشت و دنبه کوبیده درست کردن کباب کوبیدهای لذیذ با بافت نرم و آبدار، یکی از کارهایی است که نیاز به مهارت و تجربه دارد. فوت و فنهای مختلفی برای پخت …
نکات سرخ کردن سبزی قورمه برای خوشرنگ شدن این غذا
نکات سرخ کردن سبزی قورمه قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب ایرانی است. این غذا دستور پخت ثابتی دارد و در بیشتر مناطق به یک شکل طبخ میشود. یکی …
طرز تهیه ادویه میگو برای انواع میگوی گریل و سرخ شده
طرز تهیه ادویه میگو بسیاری از افراد به دلیل بوی زهم ماهی و میگو از خوردن آن خودداری میکنند. از طرفی میگو طبعی سرد دارد و برای سرد مزاجان غذای مناسبی نیست. …
11 مورد از مهم ترین خواص و مضرات گیلاس قهوه برای سلامتی
خواص گیلاس قهوه گیلاس قهوه یا Coffee Cherries میوههایی هستند که بر روی درخت قهوه رشد میکنند. این میوهها برای تولید دانههای قهوه استفاده میشوند. گیلاس قهوه اصطلاحی است که به میوه …
طرز تهیه بورانی لوبیا سبز غذایی سالم برای روزهای گرم
طرز تهیه بورانی لوبیا سبز زمانی که هوا رو به گرمی میرود، محبوبیت غذاهای سبک دوچندان میشود. لوبیا سبز یکی از سبزیجاتی است که انواع غذاهایی که با آن درست میشوند، طرفداران …
ادویه لوبیا پلو + چاشنیهایی برای خوشمزه تر شدن این غذا
ادویه لوبیا پلو پخت یک لوبیا پلو مجلسی و لذیذ فوت و فنهای فراوانی دارد که یکی از آنها استفاده از ادویه مناسب است. ادویه این غذا ترکیبی از چند ادویه مختلف …
نکات حلیم گندم سنتی + رازهای خوشمزه شدن این غذا
مهمترین نکات حلیم گندم حلیم نوعی آش سنتی است که از گندم کامل پوستدار یا بلغور آن درست میشود. روش پخت حلیم گندم بسیار ساده است و نیاز به دانستن فوت و …
روش تشخیص میگوی سالم و تازه + چند نکته بسیار مهم
روش تشخیص میگوی سالم میگوها غذاهای دریایی کوچکی هستند که طعم بسیار خوشمزهای دارند. اما اگر کهنه یا مانده باشند، ممکن است طعم خوبی نداشته باشند. پس سالم بودن آنها بسیار مهم …
از بین بردن بوی زهم گوشت با چند روش ساده و کاربردی
از بین بردن بوی زهم گوشت مصرف گوشت به دلیل وجود مقادیر زیادی مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن باید همواره در برنامه غذایی روزانه افراد قرار بگیرد. اما بسیاری از …