مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوا برنجی خوشمزه و ساده به روش سنتی گلستان

طرز تهیه حلوا برنجی خوشمزه و ساده به روش سنتی گلستان

طرز تهیه حلوا برنجی حلوای برنجی یکی از انواع حلواهای ساده و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی ساده، مجلسی و شیک دخترانه و زنانه

مدل لباس هندی مقاله‌ای که در پیش رو دارید، جلوه‌ای زیبا از دنیای پر زرق و برق مدل لباس هندی است که به تازگی در عرصه مد و فشن جهانی خودنمایی می‌کنند. …

طرز تهیه شامی گیلانی گیاهی خوشمزه و مخصوص رژیمی

طرز تهیه شامی گیلانی گیاهی خوشمزه و مخصوص رژیمی

طرز تهیه شامی گیلانی گیاهی شامی گیلانی گیاهی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه و پرطرفدار ماه رمضان محسوب می شود. این شامی با لپه و نخود تهیه می شود که بسیار …

طرز تهیه آش بلغور گندم سنتی و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه آش بلغور گندم

طرز تهیه آش بلغور گندم بدون سبزی طرز تهیه آش بلغور ساده طرز تهیه آش بلغور و عدس طرز تهیه بلغور گندم کرمانی آش بلغور ترکیه طبع آش بلغور گندم آش بلغور گندم مشهدی آش بلغور گندم و برنج

آش بلغور گندم یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش بلغور گندم در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم۱ و ½ پیمانه
سبزی آشی۵۰۰ گرم
نخود½ پیمانه
عدس½ پیمانه
لوبیا چیتی½ پیمانه
آب قلم یا گوشت۴ پیمانه
پیاز داغ۴ قاشق غذاخوری
سیر داغ۱ قاشق غذاخوری
نعناع۲ قاشق غذاخوری
کشک½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش بلغور گندم

مرحله اول

برای تهیه آش بلغور گندم، ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل داخل یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. در ادامه نخود و لوبیا چیتی را آبکشی کرده و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۴ لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم نخود و لوبیا یک ساعت بپزند. پس از گذشت یک ساعت عدس را به همراه بلغور گندم، آب قلم و نصف پیاز داغ و سیر داغ به قابلمه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم مواد ۳۰ دقیقه دیگر با هم بپزند، پس از اینکه حبوبات آش به طور کامل پختند، سبزی آش را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد از اضافه کردن سبزی، دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم.

مرحله چهارم

در همین حین نعناع خشک را به همراه مقداری روغن داخل یک تابه کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه تفت می دهیم تا رنگ نعناع کمی تیره شود. اگر نعناع را بیش از حد تفت دهیم طعم آن تلخ می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله نصف نعناع داغ را نیز اضافه کرده و باقیمانده آنرا برای تزیین روی آش کنار می گذاریم. پس از اینکه سبزی آش پخت و آش به خوبی لعاب دار شد، طعم آنرا می چشیم و مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آش جا افتاد، کشک را با کمی آب جوش رقیق کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. در نهایت آش بلغور را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سلیقه خود با نعناع داغ، پیاز داغ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 آبان 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.