طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای خوشمزه به روش اصلی استانبولی
طرز تهیه آدانا کباب
آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و معروف ترکیه ای است که شباهت زیادی به کباب بناب دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰گرم |
فلفل دلمه ای قرمز | ۲ عدد |
پیاز سفید | ۲ عدد بزرگ |
جعفری | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت آدانا کباب
مرحله اول
برای تهیه آدانا کباب ترکیه ای ابتدا فلفل دلمه ای و پیاز و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مایه کباب را ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا منسجم شود. حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند و زمان کباب کردن از سیخ نریزد.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه کباب به خوبی در یخچال استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم و چند دقیقه ورز می دهیم، سپس مانند کباب کوبیده به سیخ می کشیم و کنار می گذاریم. حالا به سراغ آماده کردن منقل زغال می رویم.
مرحله چهارم
زغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس سیخ های کباب را به ترتیب روی منقل می چینیم و صبر می کنیم تا مایه کباب به سیخ بچسبد، سپس به صورت مدوام سیخ ها را هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا کباب ها آماده شوند.
مرحله پنجم
در کنار سیخ های کباب می توانیم به سلیقه خود چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل سبز هم قرار دهیم تا در پایان در کنار کباب ها سرو کنیم. پس از اینکه کباب ها آماده شدند، آنها را به همراه برنج یا نان پیتا سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/cocorich.ir