طرز تهیه خورش داوود پاشا خوشمزه به روش اصیل ترکیه ای

طرز تهیه خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا مجلسی اصل ترکیه محمود پاشا نی نی سایت مزه با گوجه فرنگی با رب گوجه در برنامه دستپخت

خورش داوود پاشا یکی از خورش های معروف ترکیه است که شباهت هایی به خورش فسنجون ما ایرانی ها دارد، برای مشاهده این اموزش آشپزی ترکیه ای در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
رب انار۲ قاشق غذاخوری
نعناع تازه یا خشک۲ قاشق غذاخوری
آب جوش۲ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورشت داوود پاشا

مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی پیاز اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مواد داخل کاسه را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند. پس از اینکه گوشت چرخ کرده کاملا منسجم شد به اندازه گردو از ان بر می داریم و به شکل گردو شکل می دهیم.

مرحله سوم

گوشت های قلقلی را داخل یک ظرف مناسب قرار می دهیم، سپس روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت یک ساعت، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

مرحله چهارم

پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و داخل تابه تفت می دهیم تا سبک شود، سپس گوشت های قلقلی را داخل تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا تمام قسمت های گوشت به صورت کاملا یکدست سرخ شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت های قلقلی سرخ شد، نعناع را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس رب انار را داخل یک لیوان آب حل می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا آب به جوش بیاید و گوشت های قلقلی مغز پخت شوند.

مرحله ششم

حالا حرارت زیر تابه را کاملا ملایم می کنیم تا خورش به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد و روغن بیندازد. پس از اینکه خورش داود پاشا آماده شد آنرا داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

نکات پخت خورش داوود پاشا

داوود پاشا با گوجه فرنگی

در برخی دستورها این خورش را با پوره گوجه فرنگی درست می کنند. برای این منظور ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ را به صورت پوره به خورش اضافه می کنیم. اضافه کردن گوجه فرنگی باعث می شود خورش طعم و رنگ بهتری اشته باشد.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 3 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.