طرز تهیه تاوا کبابی خوشمزه و مخصوص به روش اصیل تبریزی
طرز تهیه تاوا کبابی
تاوا کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی آذری در ادامه با چی شی پورتال همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده مخلوط | ۶۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز تند | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت تاوا کبابی
مرحله اول
برای تهیه تاوا کبابی تبریزی ابتدا پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به همراه گوشت چرخ کرده، زعفران دم کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مایه کباب را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کند. اگر مایه کباب را به خوبی ورز ندهیم زمان سرخ شدن ترک می خورد، ولی اگر به خوبی ورز داده شود تا پایان پخت به صورت یکدست باقی می ماند.
مرحله سوم
در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، انرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و مایه کباب را درون تابه به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم. حالا باید حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدهیم تا یک سمت کباب سرخ شود.
مرحله پنجم
پس از اینکه یک سمت کباب سرخ شد و کاملا منسجم شد، آنرا بر می گردانیم، سپس گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و به همراه فلفل های سبز در اطراف تابه می چینیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را در نصف فنجان آب حل می کنیم.
مرحله ششم
زعفران دم کرده را نیز به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیمف سپس این مخلوط را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کباب به صورت کامل بپزد. در پایان کباب را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/azin_cook