طرز تهیه استانبولی پلو با تن ماهی خوشمزه به روش ساده

طرز تهیه استانبولی پلو با تن ماهی خوشمزه به روش ساده

طرز تهیه استانبولی پلو با تن ماهی استانبولی پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی نداریم گزینه …

طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه و مخصوص به روش مازندرانی

طرز تهیه کوکو باقلا سبز کوکو یکی از غذاهای رایج است که از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ بدست می آید. کوکو باقالا سبز یک کوکو سبزیجاتی بسیار خوشمزه و شیک …

طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص مثل بیرون

طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص مثل بیرون

طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای پیتزا مرغ تابه ای یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه …

طرز تهیه کشک و بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان ساده رستورانی برای دو نفر اصفهانی تبریزی رشتی با گوشت با گوجه فرنگی مجلسی آبکی

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با بادمجان تهیه می شود، برای مشاهده این دستور آشپزی سنتی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد درشت
پیاز۲ عدد متوسط
کشک۴ قاشق غذاخوری
مغز گردو۲ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کشک و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کشک بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست می گیریم، سپس به صورت ورقه ای برش می زنیم و داخل یک سینی قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک روی بادمجان های می پاشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه استراحت کنند.

مرحله دوم

این کار باعث می شود علاوه بر اینکه تلخی بادمجان ها گرفته شود، هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری جذب کنند. در ادامه بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی موجود در بادمجان ها خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله یک تابه متاسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و دو سمت بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در ادامه پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیازها طلایی شوند. در ادامه سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و در حد یک دقیقه به همراه پیاز داغ تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در ادامه بادمجان ها را با گوشتکوب یا غذاساز به طور کامل له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و بادمجان له شده را به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی موجود در تابه تبخیر شود.

مرحله ششم

در این مرحله مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در صورتی که کشکی که استفاده می کنیم کمی سفت بود می توانیم نصف فنجان آب جوش نیز استفاده کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب تابه را می گذاریم را آب اضافی موجود در تابه تبیخر شود و کشک و بادمجان به روغن بیفتد. در همین حین نعناع خشک را به همراه کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود، سپس به غذا اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه کشک و بادمجان به روغن افتاده و دیگر هیچ آبی درون تابه موجود نبود، غذا را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با موادی مثل نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ و کشک تزیین کرده و با نان داغ سرو می کنیم.

نکات پخت کشک و بادمجان

کشک خانگی

برای تهیه کشک و بادمجان توصیه می کنیم از کشکی استفاده شود که از کیفیت مناسبی بر خوردار باشد. در صورتی که تمایل دارید این غذا را به صورت حرفه ای درست کنید توصیه می کنیم از کشک خانگی استفاده کنید. در ادامه می توانید دستور کشک خانگی را مطالعه نمایید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 3 مهر 1399
جشنواره لاغری باربی شو

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.