طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و فوت و فن تهیه آن

طرز تهیه غوره شور خوشمزه و سنتی و فوت و فن تهیه آن

طرز تهیه غوره شور شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و …

طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه برای انواع غذاهای کبابی

طرز تهیه سس باربیکیو خوشمزه برای انواع غذاهای کبابی

طرز تهیه سس باربیکیو سس باربیکیو یکی از انواع سس های خوشمزه بین المللی است که با انواع غذاها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه استاک مرغ یا عصاره مرغ خانگی با طعم عالی

طرز تهیه استاک مرغ یا عصاره مرغ خانگی با طعم عالی

طرز تهیه استاک مرغ استاک یا عصاره مرغ یکی از انواع طعم دهنده های بین المللی است که برای خوشمزه تر شدن انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه سس کچاپ

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده نی نی سایت با نشاسته سوران شف طیبه گلاور پیتزا با رب پودر کچاپ خانگی

سس کچاپ یکی از انواع سس های پرطرفدار است که به عنوان یک سس بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم سس کچاپ
گوجه فرنگی۱ کیلوگرم
پیاز۱ عدد بزرگ
پودر سیر¼ قاشق چایخوری
سرکه سفید¼ لیوان
شکر قهوه ای۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری¼ قاشق چایخوری
آب سرد¼ لیوان
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق مرباخوری

دستور تهیه سس کچاپ

مرحله اول

برای تهیه سس گوجه فرنگی کچاپ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه روغن زیتون تفت می دهیم تا پیاز شفاف و نرم شود. توجه داشته باشید نیاز نیست که پیاز طلایی و کاراملی شود، فقط باید در حدی پیاز را تفت دهیم که کاملا نرم و شفاف شود.

مرحله دوم

در مرحله بعدی پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. نکته مهم در مورد گوجه فرنگی برای سس کچاپ این است که حتما از گوجه فرنگی های با کیفیت رسیده و کاملا قرمز استفاده شود.

مرحله سوم

پس از کمی تفت دادن درب تابه را می گذاریم تا گوجه فرنگی آب بیندازد و کاملا بپزد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از اینکه مخلوط گوجه فرنگی و پیاز کمی سرد شد آنرا داخل میکسر یا مخلوط کن می ریزیم.

مرحله چهارم

چند پالس می زنیم تا مواد به صورت پوره یکدست شود. در ادامه پوره گوجه فرنگی را صاف می کنیم و شکر را به همراه پودر سیر، نمک، ادویه کاری و سرکه به پوره گوجه فرنگی صاف شده اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در مرحله بعدی نشاسته ذرت را در آب سرد حل می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. حالا سس را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا سس کچاپ به غلظت مورد نظرمان برسد، سپس اجازه می دهیم سس در دمای محیط خنک شود.

مرحله ششم

در پایان سس کچاپ را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. توصیه می شود این سس را به صورت کم درست کنید، البته اگر تمایل دارید مقدار بیشتری سس درست کنید حتما آنرا در فریزر نگهداری کنید تا خراب نشود.

نکات تهیه سس کچاپ

روش نگهداری سس کچاپ

اگر بخواهیم سس کچاپ را در یخچال نگهداری کنیم، در شرایط مناسب و درون ظرف درب بسته می توانیم این سس را بین ۲ تا ۳ هفته نگهداری کنیم. البته برای مدت بیشتر می توانیم هر وعده مصرف را درون یک کیسه فریزر قرار دهیم و فریز کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 8 مهر 1399
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.