ساندویچ گوشت چرخ کرده خوشمزه و مخصوص با پنیر پیتزا
طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده
این ساندویچ یکی از انواع ساندویچ های گرم محسوب می شود که با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای پخته می شود. در کنار مواد گوشتی از گوجه و خیار شور و کاهو در ساندویچ استفاده می شود. وجود پنیر در این ساندویچ، طعم و بافت مطلوبی به آن می دهد. این ساندویچ سریع آماده می شود و جزو فست فود های سالم به حساب می آید. این ساندویچ را می توان در نان باگت یا بقیه نان ها قرار دارد. اگر بخواهیم به صورت فینگر فود و در تولد ها از آن استفاده کنیم از نان باگت کوچک استفاده می کنیم یا ساندویچ ها را به ابعاد کوچک و انگشتی برش می زنیم.
مواد لازم برای 4 نفر | |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
پنیر پیتزا | 150 گرم |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
خیار شور | 4 عدد متوسط |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
کاهو | چند برگ |
دستور پخت ساندویچ گوشت چرخی
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده خوشمزه و مخصوص ابتدا پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک ماهی تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم و با زردچوبه تفت می دهیم. سپس فلفل دلمه ای های خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله سوم
سپس گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ آن به طور کامل تغییر کند. در ادامه مقداری نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا گوشت به آرامی پخته شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پنیر را اضافه می کنیم و درب ماهی تابه را می بندیم تا پنیر ها به طور کامل آب شود. سپس زیر شعله را خاموش کرده و کنار می گذاریم. نان باگت یا نان لواش را برداشته و مواد را داخل آن قرار می دهیم.
مرحله پنجم
کمی خیار شور و گوجه فرنگی برش خورده و کاهو را نیز کنار گوشت ها می گذاریم و ساندویچ را می بندیم. می توانیم به دلخواه به به آن قارچ اضافه کنیم یا به جای گوشت از مرغ ریش ریش شده استفاده کنیم.
- منبع :
- img from ashpazi_khebreha