طرز تهیه شلگه، پلو مرغ خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی
طرز تهیه شلگه شلگه از غذاهای قدیمی آذری هست. برنج و لپه ماده اصلی این غذا است. این غذا بسیار مناسب رژیم غذایی سبک در شبهای زمستان یا وعده افطار در ماه …
طرز تهیه سالاد مرغ ترکیه ای خوشمزه و مخصوص رستورانی
طرز تهیه سالاد مرغ ترکیه ای سالاد مرغ ترکیه ای یکی از انواع سالادهای خوشمزه ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با …
خواص انار برای یبوست، تنظیم حرکت و التهاب روده!
خواص انار برای یبوست در این مقاله به بررسی فواید شگفتانگیز انار برای درمان یبوست، میوهای با سابقهای دیرینه و فرهنگی غنی، میپردازیم. انار، که نه تنها به دلیل طعم لذیذ و …
طرز تهیه کوفته نخودچی اصفهانی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کوفته نخودچی
کوفته نخودچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که شباهت زیاد به آبگوشت کله گنجشکی دارد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
آرد نخودچی | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیب زمینی | ۱ عدد درشت |
لپه | ½ لیوان |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته نخودچی
مرحله اول
ابتدا لپه را از چند ساعت قبل می خیسانیم تا علاوه بر اینکه نفخش گرفته شود، راحت تر نیز پخته شود. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب به خوبی تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود.
مرحله دوم
سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا ادویه ها با پیاز داغ یکدست شوند. در ادامه لپه خیس خورده را آبکشی می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز اضافه می کنیم، سپس به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شد، یک و نیم لیتر آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه با حرارت ملایم بپزد.
مرحله چهارم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه لیمو عمانی ها را به همراه نمک به قابلمه اضافه می کنیم. برای اینکه لیمو عمانی ها غذا را تلخ نکند حتما از ۳۰ دقیقه قبل آنها را با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله به سراغ آماده کردن کوفته ها می رویم، برای این منظور پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مناسب به خوبی ورز می دهیم تا مایه کوفته منسجم شود.
مرحله ششم
پس از اینکه مایه کوفته آماده شد، از آن کوفته هایی به اندازه نارنگی های کوچک درست می کنیم و با دست به خوبی حالت می دهیم تا کاملا گرد شود. در ادامه کوفته ها را به آرامی به درون قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم غذا جا بیفتد.
مرحله هفتم
حدود یک ساعت زمان برای پخت کوفته ها کافیست، پس از اینکه ۳۰ دقیقه گذشت سیب زمینی را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم تا بپزد. مقدار آب این غذا به خودمان بستگی دارد، می توانیم آنرا به صورت کم آب یا آبدار سرو کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/maryresi