طرز تهیه رولت گوشت قالبی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه رولت گوشت

طرز تهیه رولت گوشت کبابی و مرغ مجلسی قالبی رزا منتظمی تصویری برای 4 نفر با قارچ با سویا

رولت گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد درشت
تخم مرغ۱ عدد
جعفری۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب۲ لیوان
سیب زمینی۲ عدد
کره۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت رولت گوشت

مرحله اول

برای تهیه رولت گوشت مجلسی ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه جادار با هم ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه تخم مرغ و مقداری نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز به مواد اضافه می کنیم و با دست مواد ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه رولت به خوبی استراحت کند. در همین حین پیاز با قیمانده را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا کمی روغن اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری ادویه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و پس از آن آب را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس با حرارت ملایم جوش بیاید، سپس به سراغ آماده کردن رولت گوشت می رویم.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. حالا مایه رولت را از یخچال خارج می کنیم و سپس روی سطح کار یک کیسه پلاستیک پهن می کنیم و مایه رولت را روی پلاستیک باز می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سیب زمینی سرخ شده را در وسط گمایه رولت قرار می دهیم و به کمی کیسه پلاستیک مایه رولت را به صورت رول جمع می کنیم و انرا محکم فیکس می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد.

مرحله هشتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، رولت گوشت را درون تابه قرار می دهیم و هر چند لحظه یک بار می چرخانیم تا تمام قسمت های رولت سرخ شوند.

مرحله نهم

پس از اینکه سرخ کردن رولت به پایان رسیدف آنرا درون تابه حاوی سس رب گوجه فرنگی قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم مغز پخت شود. در پایان رولت را به همراه سس باقیمانده داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3.7 / 5. تعداد امتیاز: 7

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.