طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی خوشمزه و مجلسی با دو روش آرد برنج و نشاسته

طرز تهیه فرنی فرنی یکی از غذاهای سبک و بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در مناسبت های خاص مثل ماه مبارک رمضان طبخ می شود. البته فرنی به طور معمول برای …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو …

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار سنتی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه آب دوغ خیار آبدوغ خیار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه خورش خلال

طرز تهیه خورش خلال با زرشک سیاه بادام با مرغ برای 8 نفر 6 نفر با گوشت چرخ کرده فوت و فن 15 نفر با زرشک قرمز ۲۰ نفر برای دو نفر ۱۲ نفر خورشت خلال اردبیل

خورش خلال یکی از خورش های اصیل و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمانشاه می باشد. این خورش خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با گوشت مرغ یا گوشت قرمز درست کنیم، برای مشاهده دستور آشپزی کردی و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش خلال در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
زرشک سیاه یا قرمز۱۰۰ گرم
خلال بادام درشت۲۵۰ گرم
لیمو عمانی۲ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش خلال

مرحله اول

ابتداگوشت را می شوییم ( می توانید به جای گوشت قرمز از ۷۰۰ گرم گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید ) و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های در اندازه های ۲ سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخونه نگینی خرد می کنیم و بعد قابلمه ای را روی حرارت می گذاریم و روغن داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند.

مرحله سوم

سپس کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پیازها سرخ و طلایی شوند و آنوقت گوشت های خورشتی خرد شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و گوشت ها را اطراف قابلمه جمع می کنیم.

مرحله چهارم

حالا وسط قابلمه را خالی می کنیم و رب گوجه فرنگی را در وسط می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد مواد را مخلوط می کنیم و ۸ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله پنجم

اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا گوشت ها کاملا مغز پخت شوند. پس از گذشت ۱ ساعت از پخت مواد خورشت لیموعمانی ها را با چنگال چند سوراخ می زنیم و در لیوانی قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس روی لیمو عمانی ها آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت خیس بخورند. خلال بادام ها را نیز داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و کنار می گذاریم تا ۱ ساعت خیس بخورند و نرم شوند.

مرحله هفتم

سپس ۱۵ دقیقه آخر خلال بادام را آبکش کنید و در کاسه ای بریزید و زعفران دم کرده روی آن ها بریزید تا خیس بخورند و معطر و خوش رنگ شوند. سپس خورشت را بررسی می کنیم و گوشت را تست می کنیم به احتمال زیاد گوشت بعد از ۲ ساعت پختن کاملا مغز پخت شده است.

مرحله هشتم

خلال بادام ها را همانطور با زعفران دم کرده داخل خورشت می ریزیم و لیمو عمانی ها را آبکش می کنیم و آب ان را بیرون می ریزیم  و همراه با زرشک،گلاب،فلفل و کمی نمک به خورشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا خورشت منسجم شود و جابیافتد.

مرحله نهم

نکته مهم در مورد خورش خلال این است که این خورش مانند خورش کرفس به صورت کم آب سرو می شود. خورشت خلال که غلیظ و منسجم شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خورشت خلال را داخل ظرفی می ریزیم و همراه با پلو نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.