ناهار چی بپزم ؟ لیست آموزش غذاهای خوشمزه برای ناهار

ناهار چی بپزم ؟

ناهار چی بپزم ؟, ناهار چی بپزم سریع , لیست غذا برای خانمها , ناهار چی درست کنم بدون برنج , ناهار چی بپزم ساده , ناهار چی درست کنم ساده باشه با برنج , چی درست کنم تکراری نباشه , ناهار چی بپزم با برنج , ناهار چی بپزم با مرغ

یکی از مهمترین دغدغه های خانم های خانه دار این است که باید روزانه دو مرتبه آشپزی کنند و این سوال که ناهار چی بپزم؟ از سوالاتی است که هر روز در ذهن شان عبور می کند، با پیگیری این مطلب دیگر لازم نیست به دنبال ایده برای پختن ناهار باشید!

ناهار چی درست کنم؟

شماره ۱: سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری اصل مثل بیرون بدون سیب زمینی با قارچ و پنیر پیتزا دونفره با فلفل دلمه ای برای 10 نفر

سوسیس‌ها را ورقه‌ای خرد و پیاز را تفت دهید. سیب‌زمینی نیم‌پز شده را اضافه کنید. سپس رب سرخ شده با سس کچاپ را به مواد بیفزایید و تفت دهید تا آب تبخیر شود. سوسیس بندری را با نان و مخلفات سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه سوسیس بندری

شماره ۲: کشک و بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان ساده رستورانی برای دو نفر اصفهانی تبریزی رشتی با گوشت با گوجه فرنگی مجلسی آبکی

برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، ورقه‌ای برش دهید، نمک بزنید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید. سپس آبکشی کرده و سرخ کنید. پیاز و سیر را تفت دهید، بادمجان له شده را با ادویه اضافه کنید و تفت دهید. گردو و کشک را بیفزایید و مخلوط کنید. پس از تبخیر آب، نعناع داغ را اضافه کرده و غذا را با کشک، نعناع داغ و نان سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کشک و بادمجان

شماره ۳: کوفته قلقلی

طرز تهیه کوفته قلقلی شیرازی مرحله به مرحله با لپه با مرغ تبریزی برای کودک ابدار xvc jidi tji rgrgd

برای تهیه کوفته قلقلی ساده ابتدا پیاز را رنده کرده، آب اضافی آن را بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید. مایه کوفته را ورز دهید و در صورت نیاز آرد نخودچی برای انسجام اضافه کنید. سپس کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید. برای سس، گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده، با پیاز و رب تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. کوفته‌ها را در سس قرار دهید تا طعم‌دار شوند و پس از تبخیر آب، سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کوفته قلقلی

شماره ۴: خوراک خاویار بادمجان

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجان‌ها را کبابی کرده و پوست بگیرید. سپس بادمجان‌ها را له کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید، سیر و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و تفت دهید. گوجه‌فرنگی رنده شده و رب را بیفزایید و مخلوط کنید. بادمجان له شده، آب لیمو، نمک و ادویه‌ها را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش اضافه کرده، بگذارید تا آب تبخیر و خوراک روغن بیندازد. سپس سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

شماره ۵ : ناگت گوشت چرخ کرده

طرز تهیه ناگت گوشت و سیب زمینی , ناگت گوشت کاله , ناگت گوشت و قارچ خانگی , xvc jidi kh j   aj

برای تهیه ناگت ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید، سپس با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید. پنیر پارمسان، ادویه‌ها و پودر سیر را اضافه کنید و مایه را ورز دهید. اگر شل بود، کمی آرد سوخاری بیفزایید. مایه را در یخچال استراحت دهید یا مستقیم سرخ کنید. مایه ناگت را به شکل بیضی پهن کنید، پنیر چدار داخل آن قرار دهید و با مایه ناگت بپوشانید. ناگت‌ها را در آرد سفید، تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. پس از سرخ شدن، روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و با نان باگت سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه ناگت گوشت

شماره ۶ : باقالی پلو با مرغ

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ ریش ریش نی نی سایت سراشپز پاپیون برای 4 نفر با شوید تازه

برای تهیه باقالی پلو با مرغ، ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و تفت دهید، سپس سیر را اضافه کنید. تکه‌های مرغ را سرخ کرده و با آب، نمک، و فلفل بپزید. برنج را خیس کرده، سپس در آب جوش نیم‌پز کنید و آبکشی نمایید. باقالی‌ها را هم آب‌پز کرده و با برنج مخلوط کنید. ته قابلمه را با نان یا سیب‌زمینی پوشانده و برنج و باقالی را لایه‌لایه با شوید اضافه کنید. برنج را دم کنید. در پایان زعفران به مرغ بیفزایید و با برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه باقالی پلو با مرغ

شماره ۷ : شوید پلو با تن ماهی

طرز تهیه پلو شوید بندری با تن ماهی , شوید پلو با تن ماهی نی نی سایت , شوید پلو با شوید خشک , xvc jidi a dn  g fh jk lhid

برای تهیه شوید پلو با تن ماهی، ابتدا برنج را خیس کنید و در آب جوش با نمک نیم‌پز کرده و آبکشی کنید. قابلمه‌ای را با روغن داغ کنید و ته دیگ مورد علاقه‌تان (سیب‌زمینی یا نان) را قرار دهید. برنج و شوید خشک یا تازه را لایه‌لایه در قابلمه بریزید و دم کنید. تن ماهی را در آب جوش گرم کنید، روغن اضافی‌اش را دور بریزید و کمی تفت دهید. سپس شوید پلو را با تن ماهی سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

شماره ۸ : سمبوسه گوشت

طرز تهیه سمبوسه گوشت چرخ کرده مزاری و قارچ با خمیر یوفکابندری فلفل دلمه ای افغانی xvc jidi slf si   aj

برای تهیه سمبوسه گوشت، ابتدا پیاز نگینی را تفت دهید تا سبک شود، سپس گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از تغییر رنگ گوشت، فلفل دلمه‌ای نگینی را افزوده و تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. رب گوجه‌فرنگی را در وسط تابه سرخ کنید و جعفری خرد شده را بیفزایید و تفت دهید. پس از افزودن نمک و فلفل، مایه را کنار بگذارید تا خنک شود. نان‌های لواش یا یوفکا را برش زده، مایه را داخل آن‌ها قرار داده و به صورت مثلثی بپیچید. سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کرده و با سس کچاپ سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه سمبوسه گوشت چرخ کرده

شماره ۹ : کوکوی اسفناج

طرز تهیه کوکو اسفناج مرحله به مرحله در فر رژیمی اردبیلی نی نی سایت سوران جوادجوادی با مرغ xvc jidi     hstkh 

برای تهیه کوکوی اسفناج، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را نیم‌پز کرده، سپس پوست بگیرید و رنده کنید تا خنک شوند. تخم‌مرغ، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. اسفناج خرد شده را نیز بیفزایید و مخلوط کنید. مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی شود. کوکو را با نان سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کوکو اسفناج

شماره ۱۰ : باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی خانم گلاور برای دو نفر با مرغ با ماهی با لپه باقالی با لوبیا کشاورزی غذای گیلانی  xvc jidi fhrgh rhjr

برای تهیه باقلا قاتق رشتی، ابتدا سیر را رنده کرده و با کره تفت دهید تا عطر آن بلند شود. سپس پاچ باقلا، شوید خشک، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. آب به اندازه‌ای اضافه کنید که سطح آن کمی بالاتر از مواد باشد و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. پس از کم شدن آب خورش، تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزند. خورش را با برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه باقلا قاتق

شماره ۱۱ : کوکوی ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی با کالباس سویا سوسیس شامی نی نی سایت برای 4 نفر قالبی xvc jidi      lh  v kd

برای تهیه کوکوی ماکارونی پیتزایی، ابتدا ماکارونی را در آب جوش با نمک و روغن پخته و آبکشی کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. سپس سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد و سرخ کنید، و پس از آن فلفل دلمه‌ای و قارچ را تفت دهید. همه مواد را با ماکارونی مخلوط کرده و تخم‌مرغ، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. مخلوط را در تابه‌ای با روغن داغ سرخ کنید، سپس برگردانید تا هر دو طرف طلایی شود. کوکو را به قطعاتی مانند پیتزا برش داده و با سس دلخواه سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کوکو ماکارونی

شماره ۱۲ : خوراک جگر یا جغور بغور

طرز تهیه خوراک دل و جگر گوسفندی با قارچ کبابی ایتالیایی جغور بغور چرخ شده شیرازی زنجانی xvc jidi o vh   v

برای تهیه جغور بغور، ابتدا پیاز خلالی را در روغن تفت دهید تا سبک شود و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. دل و جگر خرد شده را افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. سپس قارچ اسلایس شده را اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای نگینی را اضافه کنید و پس از تبخیر آب اضافی، نمک و فلفل را تنظیم کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا غذا به روغن بیفتد. خوراک را با نان تازه سرو کنید. توجه داشته باشید که افزودن فلفل دلمه‌ای و قارچ اختیاری است.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه خوراک جگر جغور بغور

شماره ۱۳ : جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای, طرز تهیه جوجه کباب تابه ای بدون سیخ , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی , طرز تهیه جوجه کباب تابه ای آبدار نی نی سایت , فیلم طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی , طرز تهیه جوجه کباب در ماهیتابه رژیمی

برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای، ابتدا مرغ را به صورت مکعبی برش زده و با زعفران مخلوط کنید. اجازه دهید یک ساعت استراحت کند تا رنگ بگیرد. سپس روغن را به مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز، ماست چکیده، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید. مرغ را ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد. پس از استراحت، مرغ‌ها را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه‌ای با کمی روغن سرخ کنید، تا هر دو طرف طلایی شود. جوجه‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

شماره ۱۴ : رشته پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه رشته پلو کته ای مشهدی مجلسی خالی ترکی شب عید با عدس بدون گوشت و مرغ xvc jidi vaji  g 

برای تهیه رشته پلو مجلسی، ابتدا برنج را با نمک خیس کنید و بگذارید ۲ ساعت بماند. سپس برنج و رشته پلویی را در آب جوش با نمک و روغن بپزید و آبکشی کنید. در قابلمه‌ای با روغن داغ، سیب‌زمینی حلقه‌ای را به‌عنوان ته‌دیگ بچینید و برنج و رشته را اضافه کنید. روی برنج روغن و زعفران بریزید و بگذارید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در این حین، گوشت چرخ‌کرده را با پیاز رنده‌شده، ادویه‌ها ورز دهید و کوفته‌های قلقلی درست کنید. کوفته‌ها را سرخ کنید و کشمش را تفت دهید. رشته پلو را با کوفته‌ها و کشمش تزیین کرده و سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه رشته پلو

شماره ۱۵ : آدانا کباب به روش ترکیه ای

طرز تهیه آدانا کباب استانبول اصفهان شیخ بهایی کباب کوبیده ترکیه ای xvc jidi Hnhkh  fhf

برای تهیه آدانا کباب ترکیه‌ای، ابتدا فلفل دلمه‌ای، پیاز و جعفری را ساطوری خرد کرده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه ورز داده و سپس ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. پس از استراحت، مایه را مانند کباب کوبیده به سیخ بکشید. زغال‌ها را روشن کرده و سیخ‌ها را روی منقل بگذارید، به طور مداوم بچرخانید تا کباب‌ها یکنواخت پخته شوند. در کنار کباب‌ها می‌توانید سیخ‌های گوجه‌فرنگی و فلفل سبز نیز قرار دهید. آدانا کباب را با برنج یا نان پیتا سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه آدانا کباب ترکیه ای

شماره ۱۶ : کباب فلفلی

طرز تهیه کباب فلفلی مشهد تابه ای مازندران جوجه فلفلی مرغ  xvc jidi  fhf tgtgd

برای تهیه کباب فلفلی مجلسی، ابتدا پیاز نگینی را تفت داده و سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و حلقه‌های گوجه‌فرنگی را بیفزایید و تفت دهید. سپس یک فنجان آب اضافه کرده و بگذارید سس غلیظ شود. گوشت چرخ‌کرده را با ریحان، زعفران، نمک، فلفل و پیاز رنده شده ترکیب کنید و ورز دهید. مایه کباب را دور فلفل‌ها بپیچید و در روغن سرخ کنید. سپس کباب‌ها را در تابه سس قرار دهید و ۳۰ دقیقه بگذارید تا طعم سس را جذب کنند. کباب‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کباب فلفلی

شماره ۱۷ : کباب بلدرچین

طرز تهیه کباب بلدرچین ذغالی در فر روش خواباندن  نی نی سایت رستورانی عربی xvc jidi fhf fgnv dk

برای تهیه کباب بلدرچین، ابتدا بلدرچین‌ها را با روغن و زعفران ماساژ داده، سپس پیاز خلالی، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کرده و بلدرچین‌ها را ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند. سپس بلدرچین‌ها را به دو سیخ بکشید و روی منقل زغال با حرارت یکنواخت کباب کنید. در حین پخت، مخلوط کره ذوب‌شده و زعفران را روی کباب‌ها بمالید تا لذیذ و خوشرنگ شوند. کباب بلدرچین را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کباب بلدرچین

شماره ۱۸: آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش کرمانی تهرانی با کشک اصفهان اردبیل همدان اراک مشهد xvc jidi Hf  aj fcfha

برای تهیه آبگوشت بزباش سنتی، ابتدا گوشت، قلم و دنبه را شسته و بدون روغن کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پیاز و ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دهید. آب جوش به قابلمه بیفزایید و بگذارید گوشت به آرامی بپزد. وقتی گوشت نیم‌پز شد، سبزیجات خرد شده را اضافه کنید. سپس لوبیا چشم بلبلی، لیمو عمانی، زیره و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و بگذارید آبگوشت با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن گوشت، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و پیاز و دنبه را کوبیده و دوباره به قابلمه برگردانید. آبگوشت را با نان سنگک سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه آبگوشت بزباش

شماره ۱۹: کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی گیلانی مشهدی مرغ مجلسی مازندران دونفره ترکیه با سیب زمینی xvc jidi fhf nd d

برای تهیه کباب دیگی مجلسی، ابتدا پیاز رنده‌شده و گوشت چرخ‌کرده را با جوزهندی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید. مایه کباب را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. پیاز خلالی را تفت دهید، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و سرخ کنید. مایه کباب را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه فرم دهید، سپس روی پیازها سرخ کنید. گوجه‌ها را نصف کرده و در قابلمه بچینید تا آب بیندازند و کباب‌ها مغز پخت شوند. سیب‌زمینی‌های خلالی را جداگانه سرخ کنید. در پایان، آب لیمو ترش را به قابلمه اضافه کرده و کباب را با سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کباب دیگی

شماره ۲۰: کباب لقمه

طرز تهیه کباب لقمه رستورانی کارخانه ای با سویا خانگی با سویا با گوشت و سویا لبنانی با گوشت مرغ خانگی با مرغ رضا لقمه دستی خوشمزه دولی لقمه تبریزی

برای تهیه کباب لقمه خانگی، ابتدا پیاز رنده‌شده را آب‌گیری کنید و با گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل، سبزی معطر، زعفران دم‌کرده و آرد سوخاری مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مایه کباب را برای ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید. سیخ‌های چوبی را خیس کنید تا هنگام پخت نسوزند. تابه را با کمی روغن روی حرارت کم گرم کنید. مایه کباب را به سیخ بکشید و در تابه سرخ کنید. گوجه‌فرنگی‌ها را نیز نصف کرده و در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. در صورت تمایل، کمی آب جوش به کباب‌ها اضافه کنید تا مغزپخت شوند. کباب‌ها را با نان یا برنج سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه کباب لقمه

شماره ۲۱: شیله عدس

طرز تهیه شیله ارومیه طرز تهیه شیله تبریزی طرز تهیه شیله عدس تبریزی طرز تهیه شیله پلو طرز تهیه شیله رشته طرز تهیه شیله ترکی طرز تهیه شیله با لپه طرز تهیه یارما شیله سی

برای تهیه شیله عدس، ابتدا برنج و بلغور گندم را با آب خیس کرده و عدس را جداگانه خیس کنید. پیاز نگینی را تفت دهید تا سبک شود، سپس فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید. عدس آبکشی‌شده را با آب و استاک مرغ یا گوشت به قابلمه اضافه کنید و بگذارید نیم‌پز شود. سپس برنج و بلغور آبکشی‌شده را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. پس از پخت برنج و بلغور، گوجه‌فرنگی رنده‌شده و پیازچه و تره خردشده را اضافه کنید. نمک غذا را تنظیم کنید و بگذارید تا به غلظت مناسب برسد. شیله عدس را با پیازچه تزیین کرده و سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه شیله عدس

شماره ۲۲: دو پیازه آلو

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی طرز تهیه دوپیازه تهرانی دو پیازه آلو غذای کدام شهر است طرز تهیه دو پیازه افغانی دو پیازه الو طرز تهیه آلو دوپیازه بوشهری

برای تهیه دو پیازه آلو، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را در آب بجوشانید تا کاملاً پخته و نرم شوند. سپس پوست آنها را بگیرید و با گوشت‌کوب له کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه با روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه را اضافه کنید و سپس سیب‌زمینی پوره‌شده را به تابه بیفزایید. مواد را خوب مخلوط کرده و چند دقیقه تفت دهید. دو پیازه آلو را در ظرفی بریزید و با برگ ریحان تزئین کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه دو پیازه آلو

شماره ۲۳: بوریتو مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی طرز تهیه بوریتو گوشت طرز تهیه بوریتو با لوبیا طرز تهیه بوریتو گیاهی طرز تهیه بوریتو ساده طرز تهیه بوریتو مرغ و سبزیجات

برای تهیه بوریتوی مرغ، ابتدا ذرت را با کمی آب بپزید و برنج را خیس کرده و سپس بپزید. گوجه‌فرنگی، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و جعفری را ریز خرد کرده و با سیر رنده‌شده، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. پیاز را در تابه با روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس مرغ خرد شده را اضافه کرده و با فلفل قرمز، پودر کاری، تخم گشنیز و نمک تفت دهید. برنج و ذرت پخته شده را اضافه کرده و مواد را با سس گوجه تفت دهید. نان ترتیلا را با این مخلوط پر کنید، سبزیجات و پنیر اضافه کنید و در ساندویچ‌ساز برشته کنید. بوریتو را گرم سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه بوریتو مرغ

شماره ۲۴: ناگت سیب زمینی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت طرز تهیه ناگت سیب زمینی پنیری طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه ناگت سیب زمینی با مرغ

برای تهیه ناگت سیب‌زمینی، ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پس از سرد شدن، پوستشان را جدا کرده و پوره کنید. کالباس رنده‌شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر گوجه و سیر رنده‌شده را به پوره اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید. خمیر را به اندازه گردوهای درشت شکل داده و ناگت‌ها را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید. سپس ناگت‌ها را در آرد سفید، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. پس از گرفتن روغن اضافی، ناگت‌ها را با سس دلخواه سرو کنید. نوش جان!

لینک آموزش کامل: طرز تهیه ناگت سیب زمینی

شماره ۲۵: ناگت میگو

طرز تهیه ناگت میگو , دستور پخت ناگن میگوی خانگی

برای تهیه ناگت میگوی جنوبی، ابتدا میگوها را تمیز کرده و رگ سیاه پشت آن‌ها را جدا کنید. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه میگو، گشنیز، فلفل تند و پنیر پیتزا چرخ کنید. مواد چرخ‌شده را با پودر سوخاری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از استراحت، از مواد به اندازه گردو بردارید، گرد کنید و در پودر سوخاری بغلتانید. ناگت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از سرخ شدن، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود و با سس دلخواه سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه ناگت میگو

شماره ۲۶: باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه , باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم , باقالی پلو برای 4 نفر , xvc jidi fhrhgd  g fh lhid i

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه، ابتدا باقالی سبز را شسته و آبکشی کنید. برنج را خیس کنید و در آب جوش همراه با نمک بپزید. پس از نرم شدن دانه‌های برنج و نیم‌پز شدن، برنج و باقالی را آبکشی کنید. قابلمه را با کمی روغن داغ کنید و ته‌دیگ دلخواه (سیب‌زمینی یا نان) را بچینید. لایه‌لایه برنج و باقالی را با شوید خشک، دارچین و هل اضافه کنید. در لایه آخر، کره خرد شده و آب اضافه کنید، سپس برنج را دم بگذارید. برای تهیه ماهیچه، پیازها را تفت دهید، زعفران، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و ماهیچه را سرخ کنید. چوب دارچین و آب جوش اضافه کرده و ماهیچه را حدود ۳ تا ۴ ساعت بپزید. پس از پخت، ماهیچه را با آب گوشت جداگانه و باقالی پلو سرو کنید.

لینک آموزش کامل: طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

لیست غذاهای دیگر

این لیست به مرور کامل تر می شود، پس توصیه می کنیم باز هم به این صفحه سر بزنید. راستی اگر می خواهید فهرست غذایی کامل تری برای ناهار داشته باشید، توصیه می کنیم مطالب زیر را هم ببینید.

شام چی بپزم برنجی نباشه شام چی بپزم با سیب زمینی شام چی بپزم با نون شام چی بپزم با برنج شام چی بپزم نی نی سایت خسته شدم شام چی بپزم شام چی بپزم با مرغ شام چی بپزم ساده

یکی از بزرگترین چالش‌های خانم‌های خانه‌دار اینه که باید روزی دو بار غذا درست کنن و همیشه این فکر تو ذهنشونه که برای شام چی بپزن. اما با دنبال کردن این مطلب، دیگه نیازی نیست برای پیدا کردن ایده شام سرگردون باشن!

لینک آموزش ها : شام چی بپزم ؟

غذا با قارچ و هویج غذا با قارچ و مرغ انواع غذا با قارچ و سیب زمینی غذا با قارچ و بادمجان غذا با قارچ نی نی سایت غذا با قارچ و گوجه فرنگی انواع غذا با قارچ و فلفل دلمه ای غذا با قارچ و هویج و سیب زمینی

تو این مطلب می‌خوایم چند تا از غذاهای خوشمزه ایرانی و بین‌المللی که با قارچ درست می‌شن رو براتون جمع‌آوری کنیم. اگه می‌خواید آموزش کامل و مرحله به مرحله این غذاها رو یاد بگیرید، ادامه مطلب رو با سایت چی‌شی همراه باشید.

لینک آموزش ها: غذا با قارچ

غذا با سیب زمینی و هویج غذا با سیب زمینی و گوجه غذا با سیب زمینی آب پز و پنیر پیتزا غذا با سیب زمینی در فر غذا با سیب زمینی و قارچ انواع غذا با سیب زمینی استانبولی غذای ساده با سیب زمینی و بادمجان ybh fh sdf cldkd

سیب‌زمینی یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در دنیاست که می‌شه باهاش انواع غذاهای سریع و مجلسی درست کرد. تو آشپزی ایرانی هم سیب‌زمینی جایگاه ویژه‌ای داره و کلی غذای محبوب و پرطرفدار باهاش درست می‌شه. علاوه بر غذا، سیب‌زمینی توی درست کردن میان‌وعده‌های خوشمزه مثل چیپس و سیب‌زمینی سرخ‌کرده هم حرف اول رو می‌زنه. سیب‌زمینی نه‌تنها خوشمزه و کاربردیه، بلکه از نظر اقتصادی هم خیلی به‌صرفه‌ست. برای یادگیری هر غذایی که دوست دارید با سیب‌زمینی درست کنید، کافیه روی لینک زیر کلیک کنید تا به صفحه آموزش ها برید.

لینک آموزش ها: غذا با سیب زمینی

غذا با بادمجان و قارچ ایران کوک انواع غذای مجلسی با بادمجان غذا با بادمجان حلقه شده انواع غذا با بادمجان و برنج غذا با بادمجان و قارچ و پنیر پیتزا غذا با بادمجان و کدو انواع غذا با بادمجان و کشک

بادمجان یکی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی ایرانیه که می‌شه باهاش انواع غذاهای متنوع درست کرد. از غذاهای فوری و سنتی گرفته تا فست‌فودهای خوشمزه، بادمجان توی همه این دسته‌ها جایگاه خودش رو داره. شاید وقتی ازمون بپرسن چند تا غذای بادمجانی نام ببریم، خیلی‌هاش رو یادمون نیاد. اما با ذخیره کردن این صفحه، همیشه یه لیست کامل از غذاهای بادمجانی در دسترس دارین.

لینک آموزش ها: غذا با بادمجان

غذای ساده با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و بادمجان غذای ایتالیایی با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و جعفری انواع غذا با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا غذا با گوشت چرخ کرده و کالباس غذای ملل با گوشت چرخ کرده غذا با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای ybh fh   aj  vo  vni

گوشت چرخ‌کرده یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در دنیاست که باهاش می‌شه کلی غذای خوشمزه و متنوع درست کرد. تو آشپزی ایرانی هم گوشت چرخ‌کرده خیلی محبوبه و غذاهای زیادی باهاش تهیه می‌شه. از غذاهای سنتی و قدیمی گرفته تا فست‌فودهای جدید، گوشت چرخ‌کرده توی همه این دسته‌ها حضور داره. ما ایرانی‌ها به خاطر علاقه زیادی که به انواع کباب‌ها داریم، بیشتر گوشت چرخ‌کرده رو با کباب می‌شناسیم. تو این مطلب با ما همراه باشید تا یه لیست کامل از غذاهایی که با گوشت چرخ‌کرده درست می‌شن رو براتون آماده کنیم.

لینک آموزش ها: غذا با گوشت چرخ کرده

انواع خورش با مرغ غذا با مرغ در فر غذای خوشمزه غذا با مرغ غذای چند دقیقه ای با مرغ غذای جدید با مرغ غذای نونی با مرغ غذا با مرغ و پیاز غذا با ران مرغ ybh fh lvy

مرغ یکی از پرکاربردترین مواد غذایی در دنیاست که می‌شه باهاش انواع غذاهای سنتی، فست‌فود و… رو درست کرد. تو آشپزی ایرانی هم مرغ جایگاه ویژه‌ای داره و باهاش می‌شه کلی غذای خوشمزه درست کرد. برای مثال، خیلی از غذاهای سنتی ایرانی مثل کتلت‌ها، خورش‌ها و آبگوشت که قبلاً فقط با گوشت قرمز درست می‌شدن، الان با مرغ هم تهیه می‌شن. استفاده از گوشت مرغ نه‌تنها به صرفه‌تره، بلکه نسبت به گوشت قرمز سالم‌تر هم هست. برای یادگیری هر غذایی که دوست دارید با مرغ درست کنید، کافیه روی لینک زیر کلیک کنید.

لینک آموزش ها: غذا با مرغ

غذاهای ایرانی لیست غذاهای ایرانی ساده پرطرفدارترین غذاهای ایرانی لیست غذاهای ایرانی بدون برنج انواع غذاهای ایرانی با عکس لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج عکس بهترین غذاهای ایرانی لیست انواع غذاهای ایرانی با مرغ لیست غذاهای ایرانی pdf

ما ایرانی‌ها به غذا اهمیت زیادی می‌دیم و به همین خاطر، غذاهای ایرانی خیلی متنوع هستن. البته همون‌طور که می‌دونید، بیشتر غذاهای اصیل ایرانی زمان زیادی برای آماده شدن می‌خوان. توی این مطلب تلاش کردیم یه لیست کامل از غذاهای ایرانی رو براتون آماده کنیم.

لینک آموزش ها: غذاهای ایرانی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد امتیاز: 57

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوستی داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.