طرز تهیه میگو پلو

طرز تهیه میگو پلو بدون سبزی بوشهری با کشمش با شوید با سبزی برای کودک با قارچ

میگو پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به بوشهر می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی جنوبی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه زرشک پلو خوشمزه رستورانی با مرغ و هویج برای ۴ نفر

مواد لازم برای ۲ نفر
میگو۲۰۰ گرم
برنج۲ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
زعفران دم کره۴ قاشق غذاخوری
پود سیر½ قاشق چایخوری
ادویه ماهی½ قاشق چایخوری
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور پخت میگو پلو

مرحله اول

ابتدا باید میگوها را تمیز کنیم و رگ سیاه پشت میگوها را خارج کنیم. پس از شستشوی میگوها آنها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و پاپریکا را به همراه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، ادویه ماهی، پودر سیر و مقدار نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

مواد را به آرامی روی گوشت میگوها ماساژ می دهیم تا ادویه ها به تمام نقاط گوشت میگوها برسد، حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا میگوها طعم دار شوند و بوی زهم شان گرفته شود.

مرحله سوم

پس از گذشت یک ساعت میگوها را از یخچال خارج می کنیم، در ادامه پیاز را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی شود، سپس ۱ قاشق غذاخوری زعفران به پیاز اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه باقالی پلو با مرغ برای ۴ نفر با شوید تازه یا خشک شده

مرحله چهارم

حالا یکی دو دقیقه دیگر پیازها را تفت می دهیم تا با زعفران یکدست شوند. در ادامه پیاز را از تابه خارج می کنیم و کمی روغن اضافه می کنیم، سپس میگوها را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا میگوها سرخ شوند.

مرحله پنجم

در ادامه باقیمانده زعفران دم کرده را به همراه پیاز سرخ شده به میگوها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند، سپس در صورت تمایل کمی زرشک هم اضافه می کنیم و تفت کمی می دهیم و تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

برنج را می توانیم به سلیقه خود به صورت ساده یا با شوید خشک تهیه کنیم. برنج را می خیسانیم سپس یک قابلمه آب روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید سپس کمی نمک به آب جوش اضافه می کنیم و در ادامه برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کلم پلو مجلسی با کلم برگ شیرازی با گوشت قلقلی

مرحله هفتم

زمانی که دانه های برنج نرم شدند و مغزشان کمی گیر داشت برنج را آبکشی می کنیم. حالا داخل یک قابلمه مناسب کمی روغن می ریزیم و به سلیقه خود از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده برای ته دیک برنج استفاده می کنیم.

مرحله هشتم

حالا برنج را روی ته دیگ می ریزیم و روی درب قابلمه دم کنی قرار می دهیم تا برنج حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. پس از اینکه برنج دم کشید انرا داخل دیس می ریزیم و میگوهای سرخ شده را روی برنج قرار می دهیم و سرو می کنیم.

مرحله نهم

در صورت تمایل می توانیم میگوپلو را مانند غذاهایی مثل لوبیا پلو یا عدس پلو به صورت مخلوط درست کنیم. به این صورت که میگوهای سرخ شده را به صورت لایه ای داخل برنج بریزیم. البته اگر می خواهید میگو پلوی شما مجلسی تر باشد بهتر است میگوها را به صورت جدا به برنج اضافه کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.