مطالب پر بازدید
خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده، درمان و پیشگیری از زخم معده!

خواص سیب برای معده سیب پخته، گزینه‌ای عالی برای افرادی است که با مشکلات گوارشی و رفلاکس معده دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. این میوه شگفت‌انگیز، سرشار از مواد مغذی نظیر کلسیم، منیزیم و …

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی ساده و خوشمزه به روش شمالی

طرز تهیه کباب تابه ای گردویی کباب تابه ای گردویی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه کوفته گوشت و بادمجان کوفته گوشت و بادمجان از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

طرز تهیه خوراک خاویار بادمجان

خاویار بادمجان یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که مانند میرزا قاسمی با بادمجان کبابی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه یتیمچه بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش نیشابوری

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۳ عدد بزرگ
پیاز۱ عدد درشت
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خوراک خاویار بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خاویار بادمجان خانگی ابتدا بادمجان ها را باید به صورت کبابی اماده کنیم. برای این منظور می توانیم از منقل زغال یا شعله گاز استفاده کنیم. اگر از طعم بادمجان کبابی خوشتان نمی آید می توانید بادمجان ها را در فر کباب کنید.

مرحله دوم

پس از اینکه بادمجان ها را کباب کردیم، پوستشان را جدا می کنیم و با گوشتکوب یا چاقو بادمجان ها را به خوبی له می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم.

مرحله سوم

پس از اینکه پیاز سبک شد، سیرها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط  در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه کشک بادمجان ساده و خوشمزه رستورانی برای ۴ نفر

مرحله چهارم

پس از اینکه فلفل دلمه ای به خوبی نرم شد، پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم، سپس رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها له شده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا تمام مواد خوراک یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. در اخر یک لیوان آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله ششم

درب تابه را می گذاریم تا خوراک به طور کامل پخته شود، پس از اینکه آب خوراک تبخیر شد و مانند املت گوجه فرنگی به روغن افتاد خوراک ما آماده سرو است. حالا خوراک را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان خانگی و سبزی خوردن سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/souzan.shariat
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.