لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

لیست آموزش تهیه غذاهای نونی بدون گوشت برای شام و ناهار

غذای نونی بدون گوشت غذاهای نونی از مهم ترین غذاها در رژیم غذایی ما ایرانی ها هستند و در کنار غذاهای برنجی عمده ترین قسمت رژیم غذایی ما را در بر می …

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه خورش کرفس خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که دستورهای متنوعی تهیه می شود. این خورش خوشمزه معمولا همیشه با خورش قورمه سبزی مقایسه می شود …

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید فرانسوی خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه سالاد کلم سفید سالاد کلم سفید یکی از انواع سالادهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با نام سالاد رستورانی هم شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه کباب دیگی

طرز تهیه کباب دیگی گیلانی مشهدی مرغ مجلسی مازندران دونفره ترکیه با سیب زمینی xvc jidi fhf nd d

کباب دیگی یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که در گذشته با دیگ های سفالی تهیه می شده است، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد متوسط
پیاز۲ عدد درشت
سیب زمینی۲ عدد متوسط
جوز هندی۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کباب دیگی

مرحله اول

برای تهیه کباب دیگی مجلسی ابتدا یکی از پیازها را رنده می کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم، سپس جوزهندی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مایه کباب را با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبندگی پیدا کند، سپس یک سلفون روی کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در همین حین پیاز باقیمانده را به صورت خلالی خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شفاف شود، سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود و طعم خامی اش گرفته شود. در همین حین سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و در آب سرد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم و به صورت دلخواه (گرد یا مثلثی) در دست حالت می دهیم و روی پیاز سرخ شده قرار می دهیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا یک سمت کباب سرخ شود، سپس کباب ها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم آب بیندازند، سپس در ب قابلمه را یم بندیم تا کباب ها مغز پخت شوند. در همین حین سیب زمینی ها را از آب سرد خارج می کنیم.

مرحله هفتم

سپس با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در پایان آب لیمو ترش را به قابلمه کباب دیگی اضافه می کنیم و پس از اینکه کباب ها آماده شدند، آنها را به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/yummy_yammy_foods
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.