طرز تهیه جوجه کباب لاری ماستی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب لاری ماستی خوشمزه و مخصوص رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب لاری جوجه کباب لاری یکی از انواع کباب های محبوب ایرانی است که با دستورها و طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه با نام …

طرز تهیه مافین املتی یک صبحانه خوشمزه متفاوت و لاکچری

طرز تهیه مافین املتی یک صبحانه خوشمزه متفاوت و لاکچری

طرز تهیه مافین املتی املت از دیرباز به عنوان صبحانه و گاهی شام مورد توجه همه دنیا بوده است. املت ها بسته به نوع موادی که داخل آن استفاده می شود، متفاوت …

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان خوشمزه به روش مجلسی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان خورش بامیه و بادمجان از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت طرز تهیه ناگت سیب زمینی پنیری طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا طرز تهیه ناگت سیب زمینی با مرغ

ناگت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب‌ زمینی۱ کیلوگرم
کالباس½ لیوان
پنیر پیتزا۱ لیوان
سیر۲ حبه
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۴ قاشق غذاخوری
پودر سوخاریبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر گوجهبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم سیب‌زمینی‌ ها درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شوند.

مرحله دوم

زمانی که سیب زمینی ها پخته و نرم شدند، آنها را از قابلمه خارج کرده، سپس اجازه می دهیم کاملا سرد شوند. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و با گوشت کوب به خوبی می کوبیم تا پوره و له شوند.

مرحله سوم

در ادامه کالباس را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم و به همراه پنیر پیتزا و مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر گوجه به کاسه حاوی پوره سیب زمینی اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود.

مرحله چهارم

حالا سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس مجددا ورز می دهیم تا مواد ترکیب یکدست شوند. در ادامه از خمیر به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و به دلخواه شکل می دهیم.

مرحله پنجم

حالا ناگت ها را درون یک سینی مناسب می چینیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کنند. پس از گذشت این زمان یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس ناگت ها را ابتدا درون آرد سفید می غلطانیم تا سطح آنرا کاملا پوشش دهد. حالا ناگت ها را درون تخم مرغ و پس از آن درون پودر سوخاری می غلطانیم تا سطح آنرا کاملا کاور کند.

مرحله هفتم

حالا ناگت ها را درون روغن انداخته و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، سپس از قابلمه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در نهایت به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.