مطالب پر بازدید
طرز تهیه املت لوبیا سبز خوشمزه با گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه املت لوبیا سبز خوشمزه با گوشت و سیب زمینی

طرز تهیه املت لوبیا سبز املت لوبیا سبز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود …

خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو، درمان ریزش مو و تحریک رشد مو!

خواص دارچین برای مو دارچین، ادویه‌ای معطر و خوش طعم، تنها به خاطر افزودن طعم شیرین و تند به غذاها شناخته نمی‌شود. در واقع، این ادویه شگفت‌انگیز دارای خواص متعددی برای سلامت …

طرز تهیه یاکنی پلو غذای پلویی خوشمزه و مخصوص هندی

طرز تهیه یاکنی پلو غذای پلویی خوشمزه و مخصوص هندی

طرز تهیه یاکنی پلو یاکنی پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور هند است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه تقریبا مانند چلو گوشت ما ایرانی …

طرز تهیه دو پیازه آلو با سیب زمینی له شده به روش شیرازی

طرز تهیه دو پیازه آلو

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی طرز تهیه دوپیازه تهرانی دو پیازه آلو غذای کدام شهر است طرز تهیه دو پیازه افغانی دو پیازه الو طرز تهیه آلو دوپیازه بوشهری

دو پیازه آلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن به شهر شیراز تعلق دارد ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو پیازه آلو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عددمتوسط
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
نمک و زردچوبهاز هرکدام ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دو پیازه آلو

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه آلو خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد آب اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت درون آب بجوشند تا کاملا پخته و مغز آنها نرم شود. پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با گوشت کوب به خوبی می کوبیم تا له و پوره شوند. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن مایع به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود.

مرحله پنجم

در ادامه سیب زمینی پوره شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. حالا دو پیازه آلو را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

در این مرحله دو پیازه آلو را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با برگ ریحان تزیین می کنیم، سپس به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، دوغ و نان تازه سرو می کنیم. به دلخواه می توانید دو پیازه الو را با رب گوجه فرنگی درست کنید.

مرحله هفتم

برای این منظور زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس پوره سیب زمینی را به تابه افزوده و مخلوط می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.