طرز تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه جوجه کباب عربی جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار کشورهای عربی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی خوشمزه و ساده با رنگ بسیار جذاب

طرز تهیه حلوای پرتقالی حلوای پرتقالی یکی از انواع حلواهای ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمالی کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ خوشمزه و مخصوص با پنیر

طرز تهیه گاتای سیب زمینی و مرغ امروز قصد داریم شما را با یک نوع غذای فوقالعاده خوشمزه و خاص آشنا کنیم. “گاتای سیب زمینی و مرغ”، یک انتخاب فوق العاده برای …

طرز تهیه ناگت میگو

طرز تهیه ناگت میگو , دستور پخت ناگن میگوی خانگی

ناگت میگو یکی از غذاهای خوشمزه بین المللی است که ورژن جنوبی آن طعمی بسیار جذاب دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت میگو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
گشنیز۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۴ حبه
فلفل تند۱-۲ عدد
پنیر پیتزا۱ پیمانه
پودر سوخاری۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت میگو

مرحله اول

برای تهیه ناگت میگوی جنوبی در ابتدای کار میگوها را تمیز می کنیم و رگ سیاه پشت بدن‌شان را با یک کارد تیز جدا می کنیم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و به صورت ۴ تکه های درشت خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیرها را پوست می گیریم، سپس میگوها را به همراه گشنیز، سیر، پیاز، فلفل تند و پنیر پیتزا درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه مواد چرخ شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا ۲ قاشق از پودر سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و فلفل قرمز به مواد اضافه می کنیم و مواد را با قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان منسجم و یکدست شود.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس پودر سوخاری را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا یک تابه کوچک و گود روی حرارت قرار می دهیم و حدود ۱ لیوان روغن مایع اضافه می کنیم. حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم روغن به خوبی داغ شود، سپس به اندازه گردو از مواد بر می داریم و به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله مایه ناگت را درون پودر سوخاری می غلطانیم تا کاملا کاور شود، سپس درون روغن داغ می اندازیم و تمام قسمت های آنرا به صورت یکدست سرخ می کنیم. تمام مایه ناگت را به همین صورت سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه ناگت ها سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روغن اضافی شان را با توری فلزی یا دستمال حوله ای می گیریم. در نهایت ناگت ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.