طرز تهیه کباب فلفلی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مشهدی
طرز تهیه کباب فلفلی
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های ساده و خانگی ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این کباب خوشمزه یکی از کباب های اصیل ایرانی است که شاید امروزه خیلی از ایرانی ها حتی نام آنرا نیز نشنیده باشند. اگر عاشق غذاهای خوش آب و رنگ هستید توصیه می کنیم این غذای خوشمزه را حتما درست کنید. کباب فلفلی علاوه بر اینکه فوق العاده خوشمزه است، رنگ بسیار جذابی دارد و می تواند یک گزینه مناسب برای زیباتر شدن سفره های مجالس و مهمانی های ما باشد. توجه داشته باشید که اگر به غذاهای تند علاقمند نیستید، حتما این کباب خوشمزه را با فلفل سبز شیرین درست کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
فلفل قلمی | به تعداد کافی |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
ریحان یا جعفری | ۲۵ گرم |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب فلفلی
مرحله اول
برای تهیه کباب فلفلی مجلسی ابتدا یکی از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز شفاف شود، سپس مقداری فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم.
مرحله سوم
حالا یک فنجان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس غلیظ شود. در همین حین گوشت چرخ کرده را به همراه ریحان خرد شده، زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش به کاسه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کندا کند و کاملا منسجم شود، سپس مایه کباب را به دور فلفل ها می گیریم.
مرحله پنجم
پس از اینکه کباب ها آماده شدند یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم، سپس کباب های فلفلی را داخل روغن به خوبی تفت می دهیم تا تمام قسمت های کباب به خوبی سرخ شود.
مرحله ششم
پس از اینکه کار سرخ کردن کباب ها به پایان رسید انها را به آرامی داخل تابه حاوی سس می چینیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ درون سس بمانند تا طعم سس را به خوبی جذب کنند. در پایان کباب ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from ashpazi.negar