طرز تهیه زیر برنجی خوشمزه، چلوگوشت سنتی به روش لری

طرز تهیه زیر برنجی خوشمزه، چلوگوشت سنتی به روش لری

طرز تهیه زیر برنجی زیر برنجی یک از غذاهای اصیل و سنتی لرستان است که با روش های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه …

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ساندویچ مرغ سرد یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و فوری است که با مواد گوناگونی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش زعفرانی خوشمزه و ساده

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش زعفرانی خوشمزه و ساده

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی ایرانی به حساب می آید. اما گاهی برای تنوع، دوست داریم در مهمانی ها مرغ را …

طرز تهیه بوریتو مرغ

طرز تهیه بوریتو مرغ طرز تهیه بوریتو مرغ مکزیکی طرز تهیه بوریتو گوشت طرز تهیه بوریتو با لوبیا طرز تهیه بوریتو گیاهی طرز تهیه بوریتو ساده طرز تهیه بوریتو مرغ و سبزیجات

بوریتوی مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه مکزیکی است که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بوریتو مرغ در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۲ عدد درشت
پیازچه۱ ساقه متوسط
فلفل دلمه ای۱ عدد کوچک
جعفری تازه۱ دسته کوچک
سیر تازه۱ حبه
لیموی تازه۱ عدد کوچک
نمک و فلفل و ادویهبه مقدار لازم
پیاز۱ عدد درشت
روغنبه مقدار لازم
سینه مرغ۴۰۰ گرم
ذرت پخته شده۱ پیمانه
برنج پخته شده۱ پیمانه
نان تورتیلابه مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شدهنصف پیمانه

طرز تهیه بوریتو مرغ

مرحله اول

برای تهیه بوریتوی مرغ خوشمزه در ابتدای کار مواد داخل بوریتو را تهیه می کنیم. برای این منظور، ذرت را با کمی آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بپزد. در ادامه برنج را  درون یک کاسه آب می ریزیم و ۳۰ دقیقه می خیسانیم.

مرحله دوم

در این مرحله برنج را با کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. گوجه فرنگی را شسته و ریز خرد می کنیم. پیازچه و فلفل دلمه ای و جعفری را شسته و خرد می کنیم. سپس با هم مخلوط می کنیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

آب لیمو تازه را روی مواد می ریزیم و نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. پیاز را شسته و خرد می کنیم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله چهارم

پیاز را به روغن اضافه کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. مرغ ها را به صورت ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و طلایی شود. سپس مقداری فلفل قرمز و پودر کاری و تخم گشنیز اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ مزه دار شود. در این مرحله برنج و ذرت پخته شده را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. در آخر دو پیمانه سس گوجه اضافه کرده و مواد را حسابی با هم تفت می دهیم.

مرحله ششم

برای بوریتو، به نان ترتیلا احتیاج داریم. نان ترتیلا را برداشته و با مواد پر می کنیم. روی آن را از مخلوط سبزیجات و پنیر می ریزیم و درون ساندویچ ساز قرار می دهیم تا برشته و سوخاری شود. سپس آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.