مطالب پر بازدید
طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع و مصلح آلو بخارا: تاثیرات آن بر سلامتی و تندرستی

طبع آلو بخارا آلو بخارا به‌عنوان یکی از خشکبار محبوب و دلچسب، فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد. این خشکبار، که به‌دلیل طعم دلپذیرش در میان انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد، سرشار …

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش خوشمزه و مجلسی به روش سنتی مازندرانی

طرز تهیه آش ترش آش ترش یکی از انواع آش های بسیار محبوب و خوشمزه کشورمان می باشد که اصالت آن متعلق به استان مازندران می باشد، برای مشاهده این آموز آشپزی …

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج خوشمزه به روش تبریزی

طرز تهیه بورانی اسفناج و هویج بورانی اسفناج و هویج یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و سالم ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. بورانی اسفناج و هویج …

طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه کباب بلدرچین

طرز تهیه کباب بلدرچین ذغالی در فر روش خواباندن  نی نی سایت رستورانی عربی xvc jidi fhf fgnv dk

کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار مفید ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلدرچین۴ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۶ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب بلدرچین

مرحله اول

برای تهیه کباب بلدرچین رستورانی ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند.

مرحله سوم

حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم. برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند.

مرحله ششم

البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رنگ کباب ها بسیار زیباتر شود. در پایان کباب بلدرچین را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با نان یا برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 1 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_ba_namak_o_felfel
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.