طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی
طرز تهیه کباب بلدرچین
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار مفید ایرانی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلدرچین | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن مایع | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۶ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کباب بلدرچین
مرحله اول
برای تهیه کباب بلدرچین رستورانی ابتدا بلدرچین ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن مایع و ۴ قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با دست مواد را روی گوشت بلدرچین ها ماساژ می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا به تمام نقاط گوشت بلدرچین ها برسند.
مرحله سوم
حالا روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا علاوه بر اینکه بوی زهم گوشت بلدرچین گرفته شود، طعم دار نیز شود. پس از اینکه گوشت بلدرچین به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس بلدرچین ها را به سیخ می کشیم. برای سیخ کردن بلدرچین ها بهتر است از دو سیخ کنار هم استفاده کنیم تا زمان چرخاندن بلدرچین ها روی منقل دچار مشکل نشویم.
مرحله پنجم
در این مرحله سیخ ها را روی منقل می چینیم و به صورت مرتب می چرخانیم تا گوشت بلدرچین به صورت یکدست کباب شود. در میانه پخت کباب ها کره ذوب شده و زعفران باقیمانده را با برس روی کباب ها می مالیم تا لذیذتر شوند.
مرحله ششم
البته مالید مخلوط کره و زعفران علاوه بر اینکه کباب بلدرچین را لذیذتر می کند، باعث می شود رنگ کباب ها بسیار زیباتر شود. در پایان کباب بلدرچین را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به سلیقه خود با نان یا برنج سرو می کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/ashpazi_ba_namak_o_felfel