مطالب پر بازدید
خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص بی‌نظیر نارنگی یافا در پیشگیری از بیماری‌ها

خواص نارنگی یافا نارنگی یافا، حاصل تلفیق پرتقال شیرین و ماندارین، با پوستی نرم و طعمی شیرین، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم، پتاسیم و ویتامین‌های C و B …

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق خوشمزه و مجلسی به روش اصیل گیلانی

طرز تهیه باقلا قاتق باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه لوله کباب پنیری خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه لوله کباب پنیری خوشمزه با سس مخصوص

طرز تهیه لوله کباب پنیری لوله کباب پنیری یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کوکو اسفناج مجلسی و خوشمزه به روش سنتی رشتی

طرز تهیه کوکو اسفناج

طرز تهیه کوکو اسفناج مرحله به مرحله در فر رژیمی اردبیلی نی نی سایت سوران جوادجوادی با مرغ xvc jidi     hstkh 

کوکوی اسفناج یکی از انواع کوکوهای سالم و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع آماده می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی فوری در ادامه با وبسایت چیشی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۳۰۰ گرم
سیب زمینی۳ عدد متوسط
تخم مرغ۳ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق چایخوری
زرشک (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

دستور پخت کوکوی اسفناج

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب جوش بیاید، حالا ۱۰ دقیقه صبر می کنیم و پس از آن سیب زمینی های نیم پز شده را آبکشی می کنیم و پوست می گیریم.

مرحله دوم

در ادامه سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم تا از حرارت بیفتند و به خوبی خنک شوند. در ادامه پس از اینکه سیب زمینی ها خنک شدند، تخم مرغ ها را به همراه زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله اسفناج را پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی ها اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. حالا با یک قاشق مقداری از مایه کوکو را بر می داریم و در تابه می ریزیم تا سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد انرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

مرحله پنجم

به همین ترتیب تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم تا سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم مایه کوکو را به صورت یک جا هم داخل تابه بریزیم تا به صورت کامل سرخ شود. در پایان کوکوی اسفناج را به همراه نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/neda.aghajeri
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.