طرز تهیه آبگوشت بزباش سنتی خوشمزه و مخصوص تهرانی

طرز تهیه آبگوشت بزباش

طرز تهیه آبگوشت بزباش کرمانی تهرانی با کشک اصفهان اردبیل همدان اراک مشهد xvc jidi Hf  aj fcfha

آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
دنبه۵۰ گرم
قلم گوسفند۲ عدد
پیاز۱ عدد درشت
سبزی خرد شده۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی۱۵۰ گرم
لیمو عمانی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۴ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر زیره سیاه۱ قاشق چایخوری
زردچوبهبه مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت بزباش

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت بزباش سنتی ابتدا گوشتف قلم و دنبه را به خوبی می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب بدون روغن و آب کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس پیاز را نصف می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه دیگر تفت دادن، به اندازه ای آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم که روی مواد را به طور کامل بگیرد، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به آرامی بپزد.

مرحله سوم

زمانی که گوشت نیمپز شد، سبزیجات که شامل جعفری، تره و سنبلیله می باشد را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که زیاد بودن شنبلیله باعث می شود طعم آبگوشت تلخ شود.

مرحله چهارم

پس از ۱۰ دقیقه لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیسانده ایم را به همراه لیمو عمانی، زیره سیاه و رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آبگوشت با حرارت ملایم بزپد و به خوبی جا بیفتد.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت پخت، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها را اضافه کردیه، پیاز و دنبه را از آبگوشت خارج می کنیم و در یک کایه به خوبی می کوبیم و مجددا به قابلمه بر می گردانیم.

مرحله ششم

این کار باعث می شود چربی به صورت یکدست داخل آب آبگوشت پخش شود و علاوه بر زیبایی ظاهری آبگوشت، باعث می شود طعم ان نیز خوشمزه تر شود. در پایان آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم.

نکات پخت آبگوشت بزباش

گوشت مناسب

آبگوشت بزباش به صورت سنتی با گوشت بز تهیه می شود که البته دلیل اینکه گوشت بز به راحتی در دسترس همه نیست می توانیم از گوشت گوسفندی به همراه مقداری دنبه گوسفندی برای تهیه این آبگوشت خوشمزه استفاده کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 6 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.