طرز تهیه ناگت گوشت

طرز تهیه ناگت گوشت و سیب زمینی , ناگت گوشت کاله , ناگت گوشت و قارچ خانگی , xvc jidi kh j   aj

ناگت گوشت یکی از انواع غذاهای فوری و خوشمزه در سراسر جهان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه ناگت مرغ خانگی خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید½ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
پنیر چدار ورقه ای۲ عدد
پنیر پارمسان½ پیمانه
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت ناگت گوشت

مرحله اول

ابتدا پیاز را رنده می کنیم و با فشار دست آبش را می گیریم، سپس پیاز رنده شده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه می کنیم و کمی با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در این مرحله پنیر پارمسان را به همراه پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه می کنیم و با دست چند دقیقه ورز می دهیم تا مایه ناگت منسجم شود. در صورتی که مایه ناگت شل بود کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در صورتی که زمان کافی داشتیم یک سلفون روی مایه ناگت می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. در صورتی که عجله داشتیم یک راست به سراغ سرخ کردن ناگت ها می رویم.

مرحله چهارم

در ادامه آرد سفید، آرد سوخاری ( یا پودر سوخاری پانکو) و تخم مرغ را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ را با یک چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود. در ادامه به اندازه یک گردوی کوچک از مایه ناگت بر می داریم و آنرا به شکل بیضی کف دستمان پهن می کنیم.

مرحله ششم

در ادامه پنیر چدار ورقه ای را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و یک تکه کوچک پنیر روی مایه ناگت می گذاریم، سپس مجددا به همان اندازه از مایه ناگت بر می داریم و روی پنیر را می پوشانیم و با دست خوب فرم می دهیم تا دو طرف ناگت خوب به هم بچسبد.

مرحله هفتم

اگر دو لایه ناگت به خوبی به هم نچسبند، پنیر در زمان سرخ کردن از ناگت خارج می شود. حالا ناگت اماده شده را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم تا کاملا پوشش داده شود، سپس در روغن داغ می اندازیم و سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه یک سمت ناگت ها به خوبی سرخ شد، باید آنها را بر گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. پس از اینکه ناگت ها سرخ شد آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه نان باگت سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.