طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی خوشمزه با قارچ و کالباس در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی نوعی میان وعده یا عصرانه بسیار محبوب در سراسر جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد ، …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش شیرازی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه …

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوای زعفرانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. این حلوای خوشرنگ به دلیل اینکه دارای رنگ بسیار زیبایی …

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی با کالباس سویا سوسیس شامی نی نی سایت برای 4 نفر قالبی xvc jidi      lh  v kd

کوکو ماکارونی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مخصوص ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمینصف بسته
سوسیس۴ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم مرغ۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد کوچک
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت کوکو ماکارونی

مرحله اول

برای تهیه کوکوی ماکارونی پیتزایی ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس مقداری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن به آب جوش اضافه می کنیم. حالا ماکارونی را داخل آب جوش می ریزیم.

مرحله دوم

با توجه به زمان پخت ماکارونی پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ماکارونی را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله سوم

در ادامه سیب زمینی ها را از تابه خارج کرده و سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در تابه سرخ می کنیم. پس از اینکه سوسیس ها سرخ شدند، آنها از تابه خارج می کنیم و فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب اضافی قارچ و فلفل دلمه ای تبخیر شد و به خوبی سرخ شدند، انها را نیز از تابه خارج می کنیم. حالا ماکارونی آبکش شده را به همراه سیب زمینی، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه ای در یک کاسه بزرگ ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد کاملا خنک شدند تخم مرغ ها را به همراه پنیر پیتزا، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. حالا مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

با مقداری روغن کف تابه را چرب می کنیم و مایه کوکو را کف تابه می ریزیم و با پست قاشق روی آنرا صاف می کنیم و صبر می کنیم تا سمت زیرین کوکو سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد انرا بر می گردانیم.

مرحله هفتم

حالا درب تابه را می گذاریم تا پنیر موجود در کوکو به طور کامل ذوب شود. پس از اینکه دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و مانند پیتزا به ۸ قسمت تقسیم کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/ashpazi_ba_vahideh
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.