طرز تهیه پنکیک خانگی

طرز تهیه پنکیک موز شکلاتی بدون بیکینگ پودر نوتلا آمریکایی با آب بدون شیر بدون آرد با خامه برای یک نفر با ماست

پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. این کیک ساده و نازک را می توانید به سلیقه خود با طعم های مختلفی در منزل تهیه کنید.

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک اسفنجی در توستر برای ۴ نفر به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای ۸ عدد پن کیک
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکر۳ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
نمکمقدار کمی

دستور پخت پن کیک صبحانه

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملا با هم ترکیب شوند، سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله دوم

یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل که باید مقدار بسیار کمی وانیل اضافه کنید، چون اگر وانیل بیشتر از حد باشد باعث تلخی طعم پنکیک ها می شود. در ادامه پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا با همزن دستی مواد را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود.

همچنین ببینید : آموزش طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم با همان همزن دستی به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر صاف صاف و نرم به دست بیاید.

مرحله پنجم

در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب هم برای تهیه پن کیک استفاده کنید. پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

مرحله ششم

سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید، حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید ( نیاز نیست خودتان مایه پنکیک را پخش کنید چون خودش باید به حدی شل باشد که خود به خود پخش شود ) و اجازه دهید حباب بزند.

 

مرحله هفتم

پس از اینکه کف پنکیک رنگ گرفت، آنرا را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

نکات پخت پن کیک صبحانه

استفاده از شیر یا آب

سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.

پنکیک با کره

برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید ، البته به دلیل اینکه شما می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید می توانید پنکیک خود را بدون کره تهیه کنید، زیرا برخی افراد پنکیک را با کره دوست ندارند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.