طرز تهیه پنکیک خانگی

طرز تهیه پنکیک خانگی

پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پن کیک در اصل به عنوان نوعی نان یا شیرینی کوچک در کنار انواع صبحانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این کیک کوچک و نازک را می توانید به سلیقه خود با طعم های مختلفی در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای ۸ عدد پن کیک
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
شکر۳ قاشق غذاخوری
شیر۱ پیمانه سرخالی
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
نمکمقدار کمی

دستور پخت پن کیک صبحانه

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می ریزیم و آنرا کمی می زنیم تا بافت آن از هم جدا شود سپس شکر و وانیل را به آن می افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند

مرحله دوم

در این مرحله پس از اینکه مواد را خوب مخلوط کردیم روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند

مرحله سوم

در مرحله بعدی بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف جا دار با آرد سفید مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا نرم شود

همچنین ببینید : طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط آرد را پس از الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضاف می کنیم و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند سپس شیر را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مداوم با همان همزن دستی به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم تا خمیر صاف صاف و نرم به دست بیاید. در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به هر دلیلی نمی خواهید از شیر استفاده کنید می توانید از آب برای تهیه پن کیک استفاده کنید.

مرحله پنجم

پس از اینکه خمیر پن کیک آماده شد یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و با یک قلموی حاوی روغن مایع آنرا چرب کنید سپس به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید و اجازه دهید حباب بزند ، سپس پن کیک را برگدانید تا سکت دیگرش نیز طلایی شود.

مرحله ششم

به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده کنید سپس می توانید به همراه انواع میوه های تازه فصل مثل توت فرنگی ، موز ، آناناس و … یا انواع صبحانه های معمول مثل عسل ، انواع مربا ، نوتلا و کره سرو کنید.

نکاتی برای بهتر شدن پن کیک

استفاده از شیر یا آب

سر آشپزهای معروف همگی توصیه می کنند برای تهیه پن کیک از شیر استفاده کنید زیرا شیر علاوه بر اینکه طعم بهتری به پن کیک شما می دهید باعث می شود پن کیک شما بافتی نرم داشته باشد و همچنین می توانید مدت زمان بیشتری آنرا بدون اینکه خشک شود نگهداری کنید.

پنکیک با کره

برای لذیذتر شدن طعم پنکیک می توانید مقداری کره هم به مایه آن اضافه کنید ، البته به دلیل اینکه شما می توانید پس از پایان پخت پنکیک ها کره را اضافه کنید می توانید پنکیک خود را بدون کره تهیه کنید، زیرا برخی افراد پنکیک را با کره دوست ندارند.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.