طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی
طرز تهیه کیک خیس کاراملی خوشمزه و ساده به روش کافی شاپی
طرز تهیه کیک خیس کاراملی کیک خیس کاراملی یکی از انواع کیک های خوشمزه کافی شاپی است که معمولا برای عصرانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کوکی آجیلی خوشمزه و ساده به روش خانگی
طرز تهیه کوکی آجیلی کوکی آجیلی یکی از شیرینیهای خوشمزه و مغزدار است که با روشهای مختلفی درست میشود و این شیرینی با طعمی متنوع و بی نظیر برای پذیرایی و مهمانی …
طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه و مخصوص کافی شاپی با گردو
طرز تهیه کیک قهوه کیک قهوه یکی از انواع کیک های خوشمزه و پر طرفدار کافه ای است که با روش های متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو
بیسکویت مونت کارلو، تقریبا یک شیرینی نارگیلی است که به صورت فیلینگ شده و دوتایی یا به تنهایی و با تزیین مارمالاد و یا پودر پسته و بادام تهیه می شود. این بیسکوییت یا شیرینی را می توان برای پذیرایی از مهمان مخصوصا در ایام نوروز، استفاده نمود. این بیسکوییت از پودر نارگیل و آرد تهیه شده است که باعث مقوی و مفید بودن آن می شود. همچنین شکر قهوه ای درون این بیسکوییت طعم متفاوتی به آن می دهد. این شیرینی یا بیسکوییت را می توان به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه در کنار چای برای کودکان و نوجوانان سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکوییت مونت کارلو در ادامه با سایت فرهنگی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بیسکویت مونت کارلو | |
کره | ۱۸۵ گرم |
وانیل | مقداری |
شکر قهوه ای | ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | ۳۰۰ گرم |
بکینگ پودر | یک و یک چهارم قاشق چای خوری |
پودر نارگیل نرم | ۴۰ گرم |
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو
مرحله اول
برای تهیه بیسکویت خوشمزه و مخصوص مونت کارلو در ابتدای کار، یک کاسه مناسب بر می داریم و کره و وانیل و شکر را درون آن می ریزیم. در ادامه برای این کار، کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود.
مرحله دوم
سپس با همزن آن را می زنیم تا سبک شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر و پودر نارگیل را با هم در یک ظرف دیگر مخلوط کرده سپس کم کم به مایه تخم مرغی اضافه می کنیم.
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو
اضافه کردن مواد را تا زمانی که به صورت یک خمیر لطیف بدست آید، ادامه می دهیم. سپس خمیر را بین دو تا نایلون قرار داده و باز می کنیم. سپس با استفاده از یک کاتر مناسب آن را برش می زنیم. از مارمالاد یا پودر پسته و کنجد روی آن می پاشیم.
مرحله چهارم
سپس آن را تزیین می کنیم. می توان بعد از پخت، بین آن را با مارمالاد یا شکلات صبحانه پر کرد و دو بیسکوییت را بهم چسباند. در ادامه فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس سینی فر را برمیداریم.
مرحله پنجم
سپس کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس با کمی روغن روی آن را چرب می کنیم و خمیر برش خورده را روی آن می چینیم. سپس درون فر گرم شده قرار می دهیم تا حدود ۱۲ دقیقه، وقتی زیر بیسکوییت ها طلایی شد کافی است و از فر خارج می کنیم.
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو
وقتی بیسکوییت ها از حرارت افتاد، به آرامی از کاغذ جدا کرده و همان طور که گفته شد بین آن را می توان با مارمالاد یا شکلات صبحانه فیلینگ کرد یا به تنهایی سرو نمود. این بیسکوییت ها را حدود ۱ ماه می توان در ظرف در دار درون یخچال نگه داری کرد.
- منبع :
- barane78