طرز تهیه توپک کدو حلوایی

طرز تهیه شیرینی توپ کدو حوایی شیرینی فانتزی جدید با کدو حلوایی مدرن گردویی xvc jidi j    n pg hdd

توپک کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم توپک کدو حلوایی
کدو حلوایی۳۰۰ گرم
شکر۱ لیوان
بیسکوییت ساده۲۰۰ گرم
مغز گردو۱ استکان
پودر نازگیل۱ لیوان

دستور تهیه توپک کدو حلوایی

مرحله اول

برای تهیه توپک کدو حلوایی مجلسی ابتدا کدو حلوایی را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و شکر را به صورت لایه ای در بین لایه های کدو حلوایی می ریزیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان کدو حلوایی به خوبی آب انداخته است. در ادامه قابلمه را از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم که کدو حلوایی نرم شده و به طور کامل بپزد و آب آن کشیده شود.

مرحله سوم

پس از اینکه کدو حلوایی پخت و آّ درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد. در ادامه کدو حلوایی را داخل یک کاسه جادار و مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کدو حلوایی را به صورت یکدست با چنگال له می کنیم، سپس بیسکوییت ها را به صورت درشت خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مغز گردوها را نیز به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس به اندازه یک گردو از مواد بر می داریم و با دست آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه توپک ها را در پودر نارگیل می غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید که باید توپک ها را به صورت کامل در پودر نارگیل بغلطانیم تا رطوبت توپک ها گرفته شود. این کار باعث می شود که توپک ها حالت خیسی نداشته باشند. در پایان توپک ها را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط کنار می گذاریم سپس سرو می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.