طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی خانگی خوشمزه به روش آلمانی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که مانند شیرینی نخودچی در عید نوروز برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای شیرینی نان چای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به قزوین می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه کیک توت سفید

طرز تهیه کیک توت سفید , دستور پخت کیک توت سفید

حتما شما نیز آن درخت های توت در مسیر پیاده رو که برایمان وسوسه انگیز بودند، را به خاطر دارید. در گرمای سوزان تابستان، خوردن توت های سفید در میان خانواده و دوستان کودکی لذت وصف ناپذیری داشت. خبر خوش اینکه امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک با توت سفید خوشمزه، آشنا کنیم. این میوه تابستانی و شیرین، علاوه بر طعم لذیذش ، خواص شگفت انگیزی برای سلامتیتان دارد. توت سفید علاوه بر پاکسازی کبد، موجب تصفیه خون شده و انرژی لازم را برای بدن تامین میکند. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک توت سفید در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک توت سفید
تخم مرغچهار عدد
آرد سفیددو لیوان
شکریک لیوان
روغن مایعنصف لیوان
توت سفیدسه چهارم لیوان
شیرپنج قاشق غذاخوری
بکینگ پودردو قاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک توت سفید

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با توت سفید در مرحله اول ابتدا میبایست، توت ها را به شکل پوره درآورید. برای این کار، ساقه سبز رنگ توت را به کمک چاقو جدا نموده و به آن پنج قاشق شیر (دمای محیط) افزوده و آن را در داخل مخلوط کن بریزید.

مرحله دوم

پس از چند پالس، هنگامی که توتها به شکل پوره درآمدند، آن را از مخلوط کن بیرون آورده و در ظرفی مخصوص بریزید. تخم مرغ ها را شکسته و آن را درون کاسهای بریزید. سپس به کمک یک همزن برقی، مایه را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید.

مرحله سوم

و به تدریج شکر و وانیل را به آن اضافه نمایید. پس از حدود ۵ دقیقه، که مایه خوب با یکدیگر ترکیب شد و تخم مرغ ها کشدار و حجیم گشتند، روغن مایع را به آن افزوده و مجددا ۲ دور آن را با همزن هم بزنید. مایه توت و شیر را به کاسه تخم مرغ بیافزایید.

مرحله چهارم

یک دور با همزن آن را با یکدیگر ترکیب نمایید. در ظرفی جدا، آرد و بکینگ پودر را دو یا سه مرتبه الک کرده تا ذرات آن سبک شده و گلوله گلوله نگردد. سپس آن را در سه مرحله در مایه کیک ریخته و به کمک یک لیسک آن را خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله، قالب کیک را با مقداری روغن جامد و یا کره چرب نموده، روی آن آرد بپاشید تا هنگام خارج کردن کیک به مشکل نخورید. سپس مایه را به دقت درون آن بریزید. درصورت تمایل میتوانید مقداری توت سالم و کامل را میان مواد کیک بگذارید.

مرحله ششم

درنهایت قالب را در طبقه میانی فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در مرحله آخر، پس از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه، قالب را از فر بیرون بیاورید. مقداری شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب نموده (روی حرارت کتری قرار دهید تا آب شود).

مرحله هفتم

سپس یک قاشق روغن مایع به آن اضافه کنید. در ادامه شکلات سفید را به شکل نواری یا هر شکل دلخواه دیگر روی کیک ریخته و آن را تزئین نمایید. کیک توت سفید شما آماده است، میتوانید آن را به همراه خانواده میل کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.