طرز تهیه کیک بدون آرد با بیسکوئیت پودر شده و طعم خوشمزه
طرز تهیه کیک بدون آرد
کیک بدون آرد یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده بین المللی است که به جای استفاده از آرد در آن از بیسکوئیت پودر شده استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بدون آرد در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک بدون آرد | |
بیسکویت ساقه طلایی | ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ⅓ پیمانه |
طرز تهیه کیک بدون آرد
مرحله اول
برای تهیه کیک بدون آرد خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب بیسکویت ساقه طلایی را خرد می کنیم تا حالت پودری پیدا کند، سپس شیر را به بیسکوییت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا نیمی از وانیل را به همراه بکینگ پودر به مخلوط بیسکویت اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه درب کاسه را می بندیم، سپس درون یک کاسه مناسب تخم مرغ را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله باقی مانده وانیل را به همراه شکر درون کاسه می ریزیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کش دار شود. در ادامه مخلوط بیسکویت را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا با کمک لیسک مایه کیک را به صورت دورانی و چرخشی به یک سو هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس با کره یا روغن جدا کننده چرب می کنیم و مقداری آرد کف قالب می پاشیم، سپس قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی درون قالب خارج شود. در ادامه نیمی از مایه کیک درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
حالا چند بیسکویت را خرد می کنیم تا حالت پودر پیدا کند، سپس روی سطح مایه کیک می ریزیم و مابقی مایه کیک را روی آن اضافه می کنیم. در ادامه قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود.
مرحله هفتم
در این مرحله قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم.
مرحله هشتم
در نهایت زمانی که کیک کاملا پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود. در آخر کیک را روی ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi_porazsafa
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- دستبند کریستالی زنانه فوق العاده شیک؛ مناسب خانم های خاص پسند!
- طرز تهیه سالاد الویه بازاری؛ با این آموزش مثل کارخونه ای درست کن!
- طرز تهیه خوراک کرفس و مرغ؛ اگه اهل رژیمی حتما این آموزش رو ببین!