طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه و فوری قالبی با بیسکوییت

طرز تهیه کیک یخچالی کیکی یخچالی یکی از انواع کیک های خوشمزه بین المللی است که به جای استفاده از فر در یخچال درست می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ خوشمزه به روش فرانسوی بدون فر

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ خوشمزه به روش فرانسوی بدون فر

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ شیرینی پفکی که با نام مرنگ هم شناخته می شود یکی از شیرینی های ساده فرانسوی است که نیاز به پخت ندارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی …

طرز تهیه سوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان کنجدی با شیره خرما بدون شکر با ارده با شکر سرخ قالبی نرم کالری xvc jidi s ihk  k nd

سوهان کنجدی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم سوهان کنجدی
کنجد۱ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۲۵ گرم

دستور پخت سوهان کنجدی

مرحله اول

برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدا کنجدها را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه کنجدها را تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهند. در این مرحله مراقب باشید کنجدها نسوزند.

مرحله دوم

در این مرحله کنجدهای بو داده را کنار می گذاریم، سپس شکر را داخل تابه می ریزیم و با حرارت ملایم زمان می دهیم تا شکرها به طور کامل آب شوند. در این مرحله نباید اصلا شکرها را برای آب شدن هم بزنیم.

مرحله سوم

هر چند لحظه یک بار تابه را تکان می دهیم تا شکرها جا به جا شوند. پس از ایبکه شکرها طلایی شدند می توانیم آنها را کمی مخلوط کنیم. پس از اینکه تمام دانه های شکر حل شدند، کره را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا با سرعت شکر ذوب شده و کره را ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه کنجد بوداده را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا نرم شوند. اگر بیش از ۲ دقیقه مواد را مخلوط کنیم سوهان سفت می شود.

مرحله پنجم

حالا یک تابه مناسب را با فویل می پوشانیم، سپس سوهان را روی سینی پخش می کنیم و به سرعت با پشت قاشق چرب شده آنرا به طور یکدست صاف می کنیم. در ادامه با چاقوی اره ای یا پیتزا بر آنرا برش می زنیم.

مرحله ششم

در ادامه زمان می دهیم تا سوهات کاملا سفت و شکننده شوند، سپس به راحتی سوهان ها را از هم جدا می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. حتما سوهان کنجدی را در یخچال در ظرف درب بسته باید نگهداری کنیم.

 

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 شهریور 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fateme.d67
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.