طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه با بافت نرم اسفنجی و پف زیاد

طرز تهیه کیک ماست کیک ماست یکی از انواع کیک نرم و خوشمزه بین المللی است که معمولا برای میان وعده تهیه می شود. این کیک خوشمزه بافتی پنبه ای دارد و …

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه …

طرز تهیه کاپ کیک پنیری

کاپ کیک پنیری , طرز تهیه کاپ کیک پنیری , دستور پخت کاپ کیک شکلاتی پنیری

کاپ کیک شکلاتی پنیری از جمله کیک های پر طرفدار مخصوصا در بین کودکان است و وجود پنیر، آنرا از لحاظ غذایی برای کودکان غنی تر و ارزشمند تر کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاپ کیک پنیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کاپ کیک پنیری
شکر۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
وانیلکمی
روغن مایعنصف لیوان
ماست۱ قاشق غذا خوری
شیرکمتر از یک لیوان
آرددو و نیم لیوان
پودر کاکائو۱۰ گرم
بکینگ پودر۲ قاشق غذا خوری
مواد میانی
شکرنصف لیوان
پنیر لبنه۲۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۵ گرم
نشاسته ذرت۲ قاشق غذا خوری
کره ذوب شده۴۰ گرم

طرز تهیه کاپ کیک پنیری

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک پنیری خوشمزه در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه کپسول های کاغذ کاپ کیک را درون قالب مافین می چینیم.

مرحله دوم

در این مرحله شکر را به همراه تخم مرغ و کمی وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به وسیله دور تند همزن به مدت حدودا ۵ دقیقه با هم مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرمی شود.

مرحله سوم

حالا روغن، ماست و شیر هم دمای محیط را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را چند ثانیه مخلوط می کنیم تا بافت شان با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه آرد را با بیکنگ پودر و پودر کاکائو ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد و پودر کاکائو را الک می‌کنیم و به تدریج به مایه اضافه می کنیم و به شکل دورانی با لیسک هم می‌زنیم، سپس مایه کیک را کنار می گذاریم. در ادامه به سراغ اماده کردن مواد میانی می رویم.

مرحله پنجم

برای تهیه مواد میانی شکر، پنیر لبنه، تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت و کره ذوب شده را با هم درون یک کاسه، مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا یک دست شود. سپس درون کاپ ها، اول مقداری مایه کیک شکلاتی می ریزیم.

مرحله ششم

بعد روی آن مقداری از مواد میانی پنیری می ریزیم. دوباره روی آن را از مایه کیک شکلاتی می ریزیم. دقت می کنیم که دو سوم کاپ ها از مواد پر شود، چون کیک پف می کند و باید فضا داشته باشد وگرنه سر می رود.

مرحله هفتم

در این مرحله کاپ کیک ها را داخل طبقه وسط فر می گذاریم تا پخته شود. وقتی که کیک ها پخت و روی آن طلایی شد، از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا از دما بیفتد. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.