طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی خوشمزه و خانگی اصیل با پیمانه

طرز تهیه شیرینی نان برنجی شیرینی نان برنجی یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار است که از شیرینی ها اصیل ایرانی می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به پولکی اصفهانی …

طرز تهیه پنکیک رژیمی

طرز تهیه پنکیک رژیمی با جو دوسر بدون شکر بدون جو دوسر بدون شیر کالری پنکیک رژیمی با شیر بدون موز

پنکیک یکی از صبحانه های معروف انگلیسی است که در تابه پخته و با عسل یا شکلات و خامه و انواع میوه ها سرو می شود. در دستور زیر پنکیک رژیمی تهیه شده است. در این پنکیک از جوپرک پودر شده و عسل و موز استفاده شده است. این پنکیک بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان به راحتی در منزل تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پنکیک رژیمی
جو پرک۲ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
موز رسیده۱ عدد
شیریک و یک چهارم پیمانه
بکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
عسل۱ تا ۲ قاشق غذا خوری
دارچیننصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پنکیک رژیمی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک رژیمی خوشمزه در ابتدای کار، جو پرک را درون آسیاب می ریزیم و به طور کامل پودر می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه بکینگ پودر و نمک را به کاسه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و وانیل را می ریزیم و با چنگال یا همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا از تخم مرغ از حالت لختگی خارج شده و کاملا یکدست شود. در ادامه شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.

مرحله سوم

در این مرحله موز را یا پوره می کنیم، یا به طور کامل له می کنیم، سپس عسل را به همراه دارچین اضافه کرده و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. می توان درون میکسر یا مخلوط کن ریخت تا کامل میکس شود.

مرحله چهارم

در آخر مخلوط جو پرک پودر شده را به دیگر مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه پنکیک کاملا ترکیب و یکدست شود. توجه داشته باشید که در پایان کار باید غلظت مایه پنکیک کمی شل تر از ماست باشد و حالت شبیه به فرنی داشته باشد.

مرحله پنجم

اگر غلظت مایه پنکیک بیشتر بود کمی شیر اضافه می کنیم و به خوبی مجددا مخلوط می کنیم تا مایه پن کیک به غلظت مورد نظرمان برسد. در ادامه یک تابه کوچکو را با اسپری روغن چرب کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا با ملاقه از مایه پنکیک درون تابه می ریزیم و پس از اینکه شروع به حباب زدن کرد، آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی طلایی شود. در پایان پنکیک ها را روی هم قرار می دهیم و به همراه عسل یا هر ماده دیگری سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.