طرز تهیه پنکیک موزی

طرز تهیه پنکیک موزی شکلاتی موز و نوتلا برای کودکان و گردو بدون شیر xvc jidi  k d  l cd

پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر پنکیک ها معمولا به عنوان صبحانه تهیه می شود و همانطور که در بالا اشاره کردیم دارای دستورهای متنوعی می باشد. البته پنکیک موز دو دستور کلی دارد که در دستور اول از آرد برای تهیه این پنکیک استفاده می شود و در در دستور دوم پنکیک موزی بدون استفاده از آرد تهیه می شود. اگر به صبحانه ها و میان وعده هایی مانند پنکیک و دونات علاقمند هستید، توصیه می کنیم حتما این پنکیک خوشمزه را درست کنید، چون مطمئنا طعم آنرا می پسندید، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
شیر150 گرم
آرد150 گرم
موز1 عدد
تخم مرغ1 عدد
شکر50 گرم
بکینگ پودر20 گرم
روغن50 گرم

دستور پخت پنکیک موزی

مرحله اول

برای تهیه پنکیک موزی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچالی مانند شیر، موز و تخم مرغ را از 15 تا 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا به طور کامل با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله موز را پوست می گیریم و با چنگال آن را له می کنیم و تخم مرغ را داخل پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به موز اضافه می کنیم.آنوقت شکر را به همراه بیکینگ پودر و روغن به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

سپس با همزن دستی مواد را خوب می زنیم تا یکدست شود. در ادامه شیر رابه مواد اضافه می کنیم و آرد را از الک رد می کنیم و کم کم به مایه می افزاییم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا مایه منسجم و یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا تابه نچسب (اگر کوچک با شد بهتر است) را روی حرارت کم قرار می دهیم تا گرم شود و بعد با ملاقه به مقداری که می خواهیم سایز پنکیک ها یمان باشد از مایه بر می داریم و وسط تابه می ریزیم و دسته تابه را می گیریم.

مرحله پنجم

سریع کمی تابه را چپ و راست و پایین بالا می کنیم تا پنکیک های نازک تری داشته باشیم و مایه داخل تابه پخش شود. اجازه می دهیم تا تابه روی حرارت بماند تا روی کناره های پنکیک ها شروع به حباب زدن کند.

مرحله ششم

حالا کمی لبه آن را با کفگیر بلند می کنیم اگر از مقدار سرخ شده آن و رنگش راضی بودید با کفگیر خیلی راحت پنکیک را بر گردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.توجه داشته باشید با روش پنکیک به هیچ وجه به تابه نمی چسبند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه پنکیک آماده شد آنرا در بشقابی قرار می دهیم و مجددا از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزد. چند عدد که درست کنید کاملا متوجه حتی اندازه مورد نظرتان نیز می شوید و بعدی ها را بادقت تر می پزید.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که به هیچ وجه زمان در آوردن از داخل تابه پنکی ها را روی هم قرار نمی دهیم چون پف آن ها می خوابد، بلکه کنار هم قرار می دهیم و زمانیکه همگی پنکیک ها آماده شد، آن ها را روی هم قرار می دهیم

مرحله نهم

می توانید لابه لای آن ها از عسل، نوتلا، یا مربا نیز استفاده کنید و در آخر روی ان را نیز با عسل به صورت آبشاری بریزید و با انواع مغزیجات یا برش های میوه (خود موز) تزئین کنید و در کنار فرزندانتان صبحانه لذیذ و متفاوتی را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 9 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.