مطالب پر بازدید
خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده، کمک به هضم و درمان رفلاکس!

خواص عسل برای معده معده و دستگاه گوارش ما اغلب با مشکلاتی مواجه می‌شوند که می‌توانند به دلایل مختلفی نظیر کمبود اسیدیته در معده یا عفونت‌های مختلف باشند. این عوامل می‌توانند منجر …

طرز تهیه نان مزگین سنتی الموت قزوین برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان مزگین سنتی الموت قزوین برای صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان مزگین نان مزگین یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. این نان خوشمزه اصالتا متعلق به شهر …

طرز تهیه نان گرده بوشهری خوشمزه و ساده به روش سنتی و محلی

طرز تهیه نان گرده بوشهری خوشمزه و ساده به روش سنتی و محلی

طرز تهیه نان گرده بوشهری نان های سنتی و ایرانی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. نان گرده بوشهری یک نان خوشمزه و سنتی مخصوص شهر بوشهر است …

طرز تهیه کیک شیری خیس خوشمزه و ساده به روش خانگی

طرز تهیه کیک شیری خیس

طرز تهیه کیک شیری خیس , دستور پخت کیک شیری خیس

کیک شیری خیس یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شیری خیس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شیری خیس
تخم مرغ۳ عدد
شکر۳ قاشق غذاخوری
شیر۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
آرد۳ قاشق غذاخوری
آرد سمولینا۳ قاشق غذاخوری
وانیل۵ گرم
بیکینگ پودر۱۰ گرم
مواد لازم خیس کردن کیک
شکر۱ لیوان
شیر۳ لیوان

طرز تهیه کیک شیری خیس

مرحله اول

برای تهیه کیک شیری خیس خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و روی آن حباب ایجاد شود. حالا شیر را به همراه روغن مایع، بیکینگ پودر و وانیل اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا آرد سمولینا را به همراه آرد درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود.

مرحله چهارم

در ادامه درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع کاملا چرب می کنیم. حالا مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوا و حباب های اضافی بین مایه کیک از بین بروند.

مرحله پنجم

در ادامه قالب را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله ششم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود، کیک کاملا پخته شده است، سپس قالب را از فر خارج می کنیم تا کمی از داغی کیک کاسته شود. حالا روی کیک را با خلال دندان سوراخ های ریزی ایجاد می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه شیر و شکر را مخلوط کرده تا ذرات شکر حل شوند، سپس به صورت پخش روی کیک می ریزیم. حالا کیک را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا شیر به خورد کیک برود. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.