طرز تهیه آبنبات شیری ساده و خانگی با طعم فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه شیرینی لندو خوشمزه و مجلسی به روش زابلی
طرز تهیه شیرینی لندو شیرینی لندو یکی از انواع شیرینی های سنتی شهر زابل است که با طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه شیرینی تافی نسکافه ای مجلسی مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه شیرینی تافی نسکافه ای شیرینی تافی نسکافه ای، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین …
طرز تهیه کلوچه وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
طرز تهیه کلوچه وانیلی کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت …
طرز تهیه آبنبات شیری
آبنبات شیری یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و سالم خانگی است که با مواد و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آبنبات شیری در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم آبنبات شیری | |
شکر | ۲ لیوان |
شیر پرچرب | ۲ لیوان |
شیر کم چرب | ۲ لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | حدود ¼ لیوان |
طرز تهیه آبنبات شیری
مرحله اول
برای تهیه آبنبات شیری سنتی ابتدا شیر را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم شیر شروع به جوشیدن کند.
مرحله دوم
پس از اینکه شیر جوشید، حرارت را کم می کنیم، سپس به آرامی مواد را ترکیب می کنیم تا به غلظت برسند و رنگشان مایل به نباتی شود. توجه داشته باشید باید حدود یک تا یک ساعت و نیم شیر و شکر را هم بزنیم.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب برسد، مانند حلوا از دیواره های قابلمه جدا می شود. در ۱۵ دقیقه پایانی زعفران دم کرده را به همراه کره به قابلمه اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد به خوبی یکدست شوند.
مرحله چهارم
پس از اینکه مواد به غلظت مناسب رسیدند، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم مواد از داغی بیفتند، سپس گلاب را اضافه کرده و مایه آبنبات را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر به آرامی مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پشت یک سینی مناسب را با روغن چرب می کنیم، سپس مواد را با دست تست می کنیم و در صورتی که داغی مواد دست را نمی سوزاند، به پشت سینی منتقل می کنیم. در ادامه گوشتکوب را با روغن چرب می کنیم.
مرحله ششم
حالا مواد را با گوشتکوب می کوبیم تا یکدست و صاف شوند. بعد از این مواد پهن شدند، یک پلاستیک روی مواد قرار داده و مجددا مواد را با وردنه صاف می کنیم. در ادامه مایه آبنبات را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود، سپس به صورت دلخواه برش می زنیم.
- منبع :
- banooye_khone