طرز تهیه شیرینی پای آناناس مجلسی و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی پای آناناس

طرز تهیه پای آناناس با پودر کیک اماده پای آناناس سوران شف طیبه کیک آناناس و نارگیل کاپ کیک پای آناناس

شیرینی پای آناناس یکی از انواع شیرینی های پر طرفدار ایرانی است که مانند کیک پای سیب بیشتر در مجالس استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل استفاده از آناناس طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و می توانیم برای پذیرایی در مراسم های خود آنرا جایگزین شیرینی های مانند کیک یزدی کنیم. شیرینی پای آناناس علاوه بر اینکه طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد، ظاهر آن نیز مجلسی و شیک است و به همین دلیل برای شیرینی پذیرایی بسیار مناسب است. البته نحوه قرار دادن آناناس روی شیرینی بسیار مهم است و اگر آناناس به درستی روی شیرینی قرار نگیرد ممکن است بیش از حد درون شیرینی فرو برود و ظاهر آنرا خراب کند، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم پای آناناس
آرد سفید۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۱ پیمانه سر خالی
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری
آب کمپوت آناناسیک سوم پیمانه
پودر نارگیلیک سوم پیمانه
وانیل۱ قاشق چایخوری
کمپوت آناناسبه مقدار کافی

دستور پخت کیک پای آناناس

مرحله اول

ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل یک کاسه جادار می ریزیم و با همزن ۵ دقیقه می زنیم تا رنگش سفید و کشدار شود، سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و با دیگر مواد خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در ادامه آب کمپوت را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه آرد را ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس با بکینگ پودر مخلوط می کنیم. حالا نصف آرد را به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه باقیمانده آرد را اضافه می کنیم و مجددا با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه شیرینی یکدست شود. پس از اینکه مایه شیرینی یکدست شد پودر نارگیل را اضافه می کنیم و در حدی که با دیگر مواد یکدست شود مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس داخل قالب های مخصوص مافین کپسول کاغذ قرار می دهیم و تا نیمه قالب را از مایه شیرینی پر می کنیم. حالا آناناس های داخل کمپوت را به سه قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

حالا یک تکه آناناس روی مایه شیرینی داخل قالب ها قرار می دهیم. توجه داشته باشید که اگر بیش از نصف قالب ها را با میاه شیرینی پر کنید پس از ایکه شیرینی پخته شود چون پف می کند از قالب خارج می شود و شکل ظاهری آن خراب می شود.

مرحله ششم

در این مرحله شیرینی ها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل به طور کامل گرم شده است قرار می دهیم تا آماده شوند. پس از اینکه شیرینی ها آماده شد آنها را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا خنک شوند.

مرحله هفتم

این شیرینی بافت بسیار نرمی دارد، به همین دلیل باید اجازه دهیم به طور کامل خنکش ودف سپس شیرینی ها را جمع کنیم و درون ظرف مورد نظرمان بچینیم. برای براق شدن روی شیرینی ها هم می توانیم با قلمو شربت بار یا عسل رقیق شده بزنیم.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

بروز رسانی توسط در دوشنبه 1 دی 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.